- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Dr. Romano #23 üzenetére
Cserélve de a probléma fennáll. Igaz érzetre mintha ritkábba jelentkezne.
-
Giot
addikt
válasz
Dr. Romano #9 üzenetére
"az első csere az itthoniakból volt"
Nem újat vettem, hanem az itthoni használaton kívüliekből tettem be másikat. Azok is alaplaphoz adott sata kábelek tehát nem ilyen legalja vezeték. Ezért mertem kizárni hogy az okozza, de hátha így most vettem újakat.(#12) Dany007: Win reinstallon már túlvagyok. De a problémakereső metódus nem rossz.
(#10) Simon02: Nem kizárt amit írsz, meglátjuk. A 33db gyanús szektor attól is lehetett (?) hogy egy időben nagyon sok (értsd napi többszöri) áramkimaradások voltak. Valószínű nem tett jót a HDD-nek.
-
Giot
addikt
Vettem egy teljesen új sata kábel szettet a géphez (az első csere az itthoniakból volt), és a tápkábelt átalakító nélkül használom a HDD-khez.
Bár nem hiszem hogy ez a hiba de egy próbát teszek. -
Giot
addikt
Win7 lemezről, SP1-el.
VGA igen, ram nem de a ram hiba inkább kékhalál, és vagy restart. Onnan nem tér vissza a win.
Friss driverek OK.(#2) Zoli0726: A HDD más konfigban nem hozott ilyen hibákat, ha hibás lenne jönnének a badsectorok nem?
Itt konkrétan adatkommunikációs hibák vannak. Adatvesztés nincs.(#3) Dr. Romano: Win reinstall most volt, OEM lemezes a winem nem tudom hányszor engedi még aktiválni az MS. De utánnanézek
Inkább az zavar hogy a 3THDD-n is megjelent az első adatkommunikációs hiba. Ezért is gondolom hogy máshol a hiba.(#4) Krugszvele: Ha nem marad más akkor ez lesz. Most veszek egy újabb garnitúra Satakábelt hátha ez is hibás.
To all:
Egyébként szoftveres hiba okozhat olyan adatkommunikációs hibákat hogy bekerüljön a HDD naplójába?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged