Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
videon az új bug. fura egy bug, az biztos.
-
Blyan
félisten
A 2010-es és '11-es megjelenés között nem volt elég idő az új technikához (bár ez nem feltétlenül igaz, jöhetett volna SII szerű cucc Nexus S-ként), és jövőre jöhetett volna egy
újabb ugrás.Nekem az összandroidos palettáról pont a Nexusok tetszenek a legjobban (mindhárom), kíváncsi vagyok, hogy ez az összeborulás jövőre is marad-e a Samsunggal - nyilván jól jönne, mert kár felmérgesíteni az aranytojást tojó tyúkot (Samsungot, ők tolják a legjobban a Kugli szekerét).
-
bwoay
nagyúr
mert ugye a nagy "Google-özés", meg pláne az exkluzív terjesztés bebukott a Nexus One-nál. gondolom ezt akarják elkerülni, és szinte az ellenkezőjét csinálják most, meg a Nexus S-nél is: annyira már nem hangsúlyozzák, hogy ez Google brand, sőt, majdhogynem már csak addicionális információ, hogy ez "Google-ebb", mint a többi. számomra elfogadhatóbb lenne egy olyan üzleti modell, hogy mondjuk évente kihoznak egy fejlesztői referencia típust Google márkanév alatt, ami mindig a legfrissebb sw-t és hw-t képviseli, és mondjuk évente más gyártó kapná az OEM szerepét. végülis ebből a koncepcióból csak a Nexus S lóg ki...
-
Blyan
félisten
válasz
hallerlaller #103 üzenetére
Biztosan, az egész világ minőségi samsunglázban ég.
Tök érthetetlen.
-
Blyan
félisten
válasz
hallerlaller #101 üzenetére
A Vodánál is úgy árulják, és a Samsungok közt van.
Ezt sem fogják Samsung Galaxy Nexusként árulni, mégis pontosan tudja majd mindenki, hogy honnan van (ahogy a Nexus S-nél is van).De most miért rugózunk ezen?
-
Blyan
félisten
válasz
hallerlaller #99 üzenetére
Igen.
Ennek is Google Galaxy Nexus a neve hivatalosan, mégis mindenhol a Samsungot elébiggyesztik majd a boltokban, prospektusokban, aurkereso és barátai, még a szolgáltatók is (lásd Voda, Samsungok között van a Nexus S is) -
Blyan
félisten
válasz
hallerlaller #97 üzenetére
Nem mintha a Nexus S-t nem Samsung név alatt árulták volna.
-
Blyan
félisten
-
atike
nagyúr
Álom, álom... De jó lenne nekem...
Minden szempontból tetszik. De annyi pénz amennyibe kerül szerintem kb soha nem fogok adni egy mobilért. Meg ha az a csúcs is...
-
Cathulhu
addikt
-
Blyan
félisten
Sose volt? Ja, értem a Google ehhez nem is kell, végül is csak a lóvét, az oprendszert, a szolgáltatásokat adja.
A Samsung meg összeszereli, még csak nem is teljesen saját alkatrészből.
Mondom nekem mindegy, látszik a Kuglinak kell egy erős barát.
Kíváncsi vagyok, ha a Motorola Mobile saját kézbe kerül, ez akkor is ilyen erős marad-e. -
Cathulhu
addikt
Nyilvan ilyen szerzodest kotottek. Ha a google sajat termeket akart volna, akkor megprobalja a masik 3 nagy gyartot, vagy az eleve legtobbszor anonym zte-huawei parost. El kell fogadni, ez sose volt google termek, ez google-samsung termek, eleve a sajtotajekoztaton is ezt nyomattak.
-
Blyan
félisten
Nincs ebben nézőpont, ez egy Google termék, OEM gyártó által előállítva. Elvileg a bevétel is a Google-é, a Samsung megkapta a maga lóvéját a szerződésben.
De leszarom, felőlem lehet a Google a Samsung csatlósának beállítva. -
Blyan
félisten
Szerintem az S5230 három éve még éppen jó volt a kategóriában (bár esküszöm, hogy az lg cookie jobb lett), ma meg csak arra jó, hogy diliházba juttasson embereket.
Amúgy ja, 3 éve sem tudott semmit, azt masszívan tartja most is.Az SGS is jó a maga kategóriájában - persze csak ha azt nézem, hogy az a kategória szintet esett már a megjelenés óta.
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
-
Blyan
félisten
Amugy mit keres ez a telefon a Samsung Galaxy blogban?
Most Samsung markanev alatt fut, vagy sem? -
Piotre87
csendes tag
Csak nekem tűnt fel hogy a cikk szerint 1750mAh az aksi kapacitása hivatalos oldalon meg 1850mAh-t említenek??!...mondjuk minél több annál jobb
-
Jófajta megtapogatnám...
-
Overcome85
tag
Hát mit mondjak!
Azért elég frankó ez a telefon!
A kijelzőtől féltem kicsit amikor kiderült ,h PenTile de mióta megnyomkodtam kedves másik szolgáltatós "kolléganőmnél" a Galaxy Note-ot amiben ugyan ez a HD Amoled van elszállt minden kétségem.Hihetetlen a HD felbontás az Amoleddel kombinálva.
A hátlap annyira nem jön be de bevállalható mivel egy ilyen telefonnál a kijelző a legfontosabb és pl a Razr R-nél pont az nem győzött meg.
Az 5-ös kamerára nagyon kíváncsi leszek mit produkál.
Egy biztos.A rendszer eléggé naprakész lesz rajta ami nagy előny némely versenytársával szemben.
A mérete sztem még pont belefér nekem.DHD-t kényelmesen tudtam használni. -
Integra
titán
hm.. baromi jó telefon és szívesen nyomkodnám egy kicsit, hogy élőben is hozza e azt, amit ígér, de valahogy nálam lecsengett a nexus őrület..
-
AS
félisten
Tul nagy? Valakinek lehet de:
30 Millió embernek nem(20 millio sgs és 10 millió sgs2-öt adtak mar el)
-
Dsert
tag
Csak én utálom a fórumokat olvasni mostanában ? Nem is tudom miért, talán azért mert 60 hsz-ből 40 arról szól, hogy túl nagy ? Vagy valami más fikázásról amit minden hozzászóló megismétel !?!?!
-
Iomega
addikt
válasz
TazLeacher #43 üzenetére
Köszi a linket!
Ennyiért elég durva.
-
BoB
veterán
válasz
TazLeacher #59 üzenetére
LOL
Hogy visszaoltottál volna
-
TazLeacher
nagyúr
A magasságát néztem...benéztem...
De mind1. Szerintem nagy. Szerintetek nem. Akkor már csapjunk bele a lecsóba, ott a Note, az 5,3"-jával.
Továbbra is tartom, hogy pár év, és megint aktatáska kell egy telefonnak. Már az SGS mérete is necces egy zsebben, továbbra sem értem, hogy miért kell növelni.
Szerk.:
De zsír lett volna... -
BoB
veterán
válasz
TazLeacher #57 üzenetére
"Azt te is látod, amit én? 1 cm-el szélesebb. "
Én akárhogy is nézem, 1.8 milliméterrel szélesebb!
Egyébként a DHD-től keskenyebb mind a SGS 2 mind a Galaxy Nexus. (a DHD 68mm széles)
-
TazLeacher
nagyúr
Azt te is látod, amit én? 1 cm-el szélesebb. Pont a szélesség a telefonnál az, ami a kényelmes fogást gátolja.
Megj.: az enyém hétfőn jön...
Nekem az SGS 2 már nagyon határeset. Ha ugyan ennyiért lenn 4"-os változat (mindenben 100% ugyan ez, csak 4"), az lenne számomra a tökéletes telefon. De a 4" valahogy kihaló félben van...vagy alatta, vagy fölötte. A 3,5-3,7 épp elmegy (lefelé), annál kisebb már használhatatlan, a 4,3" épp elmegy (felfelé), annál nagyobb már nem kényelmes. Fateromnak DHD-ja van, tehát sokszor használom, tehát tudom milyen egy 4,3"-os telefon. Nagy.
bob.zxr:
Még szép, hogy a Sensation XL-hez közel van méretben, hiszen az 4,7"-os, ebben semmi kivetni valót nem találok. Az S-nél akkor is 1 cm-el szélesebb. Az meg még érdekes, hogy a Sensation XL-nek 0,5"-al nagyobb kijelzője, mégis kisebb a telefon. -
BoB
veterán
Samsung Galaxy S II - 125.3 x 66.1 x 8.5 mm
HTC Sensation - 126.1 x 65.4 x 11.3mm
HTC Sensation XL - 132.5 x 70.7 x 9.9 mm
Samsung Galaxy Nexus - 135.5 x 67.9 x 8.9 mmSensation-höz képest sem nagy a különbség. Sőt az XL ráadásul szélesebb és vastagabb is!
5000 SMS egy hónapban? LOL 166 SMS / nap
-
petisan
csendes tag
válasz
TazLeacher #45 üzenetére
Samsung I9100 Galaxy S II - 125.3 x 66.1 x 8.5 mm
Samsung Galaxy Nexus - 135.5 x 67.9 x 8.9 mm
Azert nem olyan orditoan nagy a kulonbseg, az SGS2bol pedig elkelt egy par darab. Az enyem kedden erkezik, havi £40-os dijcsomaggal (5k sms, 2k perc, korlatlan net) "ingyen". -
pzstm
titán
ez a BEAM érdekes...bár belegondolva jobban inkább fölösleges...sokat nem használnám tuti....
-
z0d1AK
nagyúr
Már csak Nexus S-re is jöhetne az ICS update...
-
gekkoXT
senior tag
"Kipróbáltad ezt a telefont és a tapasztalat beszél belőled vagy csak a levegőbe beszélsz hogy gyűljenek a hozzászólások?"
Ha azt mondom, fogtam egy vonalzót és a telefonomhoz viszonyítva elképzeltem, mekkora lenne a kezemben, akkor az rossz válasz?
Amúgy mi ez a hozzászólás gyűjtés duma? -
rep3at
őstag
Bár nem igazán kedvelem az Android rendszert de ezt a Nexust szívesen megtapogatnám, hátha kissé javulna a véleményem a rendszerről (bár a nyitottsága miatt nem hiszem).
-
kolosanyi
veterán
Nemtom, hogy később mi a helyzet, de az első tizenx hsz arról szól, hogy fúj műanyag, meg fúj Samsung... Vicc.
-
Silent018
csendes tag
Amúgy meg S2-höz van fém hátlap állítólag, de nem látom én se értelmét, mert tuti tönkre vágja a keretét amibe belepattan, mert az ugye műanyag
. Ja és a másik: Nekem volt galaxy S-em meg S2-öm is és a kettő között is van minőségi különbség a hátlap terén! Nekem az S2 emiatt sokkal jobban bejött és csak annyit mondok a sok fém b**inak hogy amíg nem használtad ne szólj bele olyanba amihez nincs tapasztalatod!! Igenis műanyag az s2, de minőségi, én tudom mert nekem volt, nem recseg nem ropog és teljesen korrekt!
-
TazLeacher
nagyúr
Továbbra is úgy gondolom, hogy réteg telefon marad a mérete miatt. Ez már tényleg sok embernek nagy. (Nekem is.) A Nexus S ebből a szempontból "néptelefon" tulajdonságokat kapott (akkori kornak megfelelő hardver, átlagos méret, műanyag burkolat). Szerintem ez sokáig kuriózum marad. Kipróbálni kipróbálnám én is, de nem kéne.
-
robert83
csendes tag
válasz
TazLeacher #43 üzenetére
Ha jól tudom a nexus s még magasabban kezdett, de fél év múlva szerintem már 100 körül kaphaó lesz, főleg ha hasonló hardverrel szerelt telefonokkal kijön zte meg huawei
-
TazLeacher
nagyúr
2011. október 22. - Megvan a Samsung Galaxy Nexus ára
Idézet az írásból:
A világszerte november-decemberben debütáló, szinte biztosan itthon is karácsony előtt a boltokba kerülő telefon ára jellemzően 800 és 900 dollár között mozog majd, ami itthonra 175-200 ezer forintos árra utal.Persze ez rohamosan és gyorsan csökkenni fog, de ennyiért beteg.
-
Iomega
addikt
válasz
TazLeacher #37 üzenetére
Az elég drasztikus induló ár lenne. Szép telefon, de annyiért.
-
robert83
csendes tag
Nagyon szép telefon, de nekem már túl nagy, néha a nexus s-em is már.
3 év support azért erre se lesz szvsz, inkább 2.
A müanyag meg a fém vitáról meg annyit, hogy kinek a pap kinek a papné.
Nekem pl a nexus s müanyagjával semmi bajom, söt nagyon tetszik is, attól függeltenül, hogy mikrokarcok vannak a hátulján, ellenben optimus gt540esem müanyagja katasztrófa volt, gyenge, kopott.
Fémtelefonba volt a kezemben n8 és omnia 7, szép-szép de nem éreztem azt, hogy mindenáron ilyen kell.
Ebből a telefonból meg amit elfogadnék a sajátomban az az 1 GB Ram, az összes többi nélkül még megvagyok -
debrejo
senior tag
válasz
daniel909 #29 üzenetére
És ha fém hátlapja lenne azt hogyan pattintod a helyére?! 2x megteszed és a fém fülek "kirágják" a műanyag foglalatot. De nem szólok bele, a telefon iszonyat jó, a fém fetisiszták meg cseréljék le utángyártott kemény hátlapra (kétlem hogy lesz hozzá, ha igen, csixem gyártott noname lesz, épelméjű gyártó pattintós hátlapot nem gyárt fémből). Aztán nehogy sírás legyen a vége...
@ méretproblémázók: van már olyan kisebb méretű droidos telefon amiben korrekt hardware található. Tessék azt venni vagy elfogadni hogy a trend ez.
A telefonnak meg köze nincs a Galaxy családhoz ergó a TW-hez sem.
A telefon meg instant get!
-
RaveForce
veterán
Emellett a Samsung Galaxy Nexus S
halmozzuk az élvezeteket?
hátulja hajaz a focus s-re!
-
Iomega
addikt
Kíváncsi vagyok az árára.
-
Legendd
senior tag
Ha lehetne fém hátlapot kapni, akkor Galaxy S2 jobb ennél bőven, hát még árban...bár ami nekem iszonyatosan hiányzik, az az állapotjelző LED az SGS2-ben
Viszont ami még nagyon bejön (kivéve az ára) az az új Motorola RAZR...brutál jó
De a konklúzió: appok és minőség miatt maradok egyelőre a gyönyörű i4-emnél
ui: ez a hatalmas kijelző méret tényleg szubjektív, de átérhetetlen, és nem ad biztonságos fogást, akárki akármit mond. 4" még kényelmes, onnantól pedig már másképpen kell fogni egy telefont...nagyon talán a Sensation még jó a 4.3"-al, mert a kaszni nem túl sok a képernyő mellett...
-
stilo18
addikt
Ha nem lesz olyan brutal draga, jovore ilyenre cserelem a Blackemet...!
-
daniel909
addikt
kicsit engem is idegel hogy 4,3 felett jönnek a csúcs telefonok, de szerintem majd beáll egy normális méretbe. nekem a 4" a max (szegény én) ugyh mire cserélek leszokhatnának erről!
lehet emiatt kell iphone-t vennem, mert nem marad más (haha na neeeeeee)anyway: ez a telefon brutális. még 3 évig kap supportot, külsőre jó csak plasztik. egy fém hátlap mehetett volna, bár lefogadom h lehet majd kapni hozzá utólag (mint iphone-hoz is lehet kapni) higyjétek el ezerszer jobb egy hideg testet kézbevenni mint egy plasztik gagyi hatású gagyi érzésű mobilt. szerencsére több szól a telo mellett mint ellene ugyh fog ez menni...
ui: jöhetnének iphone szintű gémek már droidra is. sok játék nincs droidon amit szerettem ios-en..
-
BDave
őstag
Nyilván nem a Face Unlockra gondolok...
-
BoB
veterán
"Amúgy a videók nem mutatnak meg semmi érdekes dolgot a telefonról, ezeket tudják a jelenlegi Touchwiz-es Samsungok is, nem tudom mi köze a Nexushoz. Max annyi, hogy nem Android 2.3.5 alatt mutogatják a dolgokat, hanem 4.0. Wow..."
Persze ahogyan azt te elképzelted... megnézem hol van közvetlen NFC-s megosztás meg face unlock jelenleg egy SGS 2-n...
Másik meg hogy ez normálisan néz ki nem úgy mint a TouchWiz, az egész android felületet újragondolták (gyak. Honeycomb átültetés).
#13: nézd meg ennek a keretét jobban
-
BDave
őstag
Ne haragudj, de amiket ott leírt, egyáltalán nem felelnek meg a valóságnak, még sarkítva sem.
-
BDave
őstag
Kipróbáltad ezt a telefont és a tapasztalat beszél belőled vagy csak a levegőbe beszélsz hogy gyűljenek a hozzászólások?
Amúgy a videók nem mutatnak meg semmi érdekes dolgot a telefonról, ezeket tudják a jelenlegi Touchwiz-es Samsungok is, nem tudom mi köze a Nexushoz. Max annyi, hogy nem Android 2.3.5 alatt mutogatják a dolgokat, hanem 4.0. Wow...
Nem mellesleg nagyon jól néz ki a telefon és szerintem ha jól lesz belőve az ára (amit kétlek), akkor sikeres lehet. Szépen ki van dolgozva, habár a hátlap anyagán tényleg nem kellett volna spórolni, mert a többi külső része így képeken tetszetős! -
Akoneira
tag
Nekem nagyon nem tetszik ez az alap android kezelőfelület...meg a TouchWiz sem...valahogy nem tűnik igényesnek.Olyan mintha a szobám közepére bedobáltam volna a cuccokat, és ki kéne szednem a rendezett kupi közül azt amire szükségem van....
-
ducsidu
senior tag
A videók nagyon jó kedvcsinálók szerintem
Viszont először megnéznék róla egy tesztet -
TazLeacher
nagyúr
Teljesen egyet értek. Ez a méret már a használhatóság rovására megy. 4" pont jó, az a nagy, de jó, a 4,3" még tűrhető, de az ilyen 4,7" meg 5,3"...fél centi itt, egy centi ott, és már külön táska kell neki.
Olyan, mintha visszafele fejlődnénk. Még 2 év, és megint aktatáska kell a mobiltelefonhoz.
-
Mappa
addikt
5800 beütése van
-
Dsert
tag
Ez a nagy - kicsi téma szerintem szubjektiiv. Valakinek a nagy jön be, másnak a kicsi. Valaki a kicsit nem tudja kezelni más meg a nagyot nem. De van választék szerintem bőven, értem amit iirsz hogy nagy kijelző miért egyenlő a legjobb hardverrel, de szerintem ez nem teljesen igaz iigy.
-
imisomogyi
aktív tag
-
Enjoy
addikt
válasz
imisomogyi #9 üzenetére
Már ott rossz, hogy itt is ilyen gagyi műanyagokkal szúrják ki a vevő szemét.
Alsó-közép kategóriában még hagyján ez az origami műanyag, de felső kategóriában
A pille súly pedig tovább rontja a minőségérzetet.Wave 3-nál, vagy Omnia 7-nél látott megoldást akarok.
Moto és HTC is megmutatta, hogyan kell képviselni ezt a kategóriát, itt lenne az ideje a samsungnak is lépnie android fronton.@bob.zxr: Nekem sajna nem rémlik olyan felső kategóriás (androidos) samsung, aminél minőségi anyagok halvány nyoma jelentkezett volna.
-
adrianv
tag
Szerintetek nem nagy, de én gimnazista létemre, vársárolok egy új telefont, jó hardverrel annak miért kell azonnal nagynak lennie? Szinte az összes gyártó erre ált rá, hogy ha 2 mag akkor 4,2-4,7 inch.
Hétköznapi példa: villamoson tömegben ki kell rángatnom a zsebemből... Na mindegy, legalább a nokia megért.
-
smkb
őstag
válasz
UnlimitedN20 #7 üzenetére
Majd dupla akkora órajelen megy ebben az SGX540 mint az SGS-ben, úgyhogy nem lesz ez annyira kevés.
-
Enjoy
addikt
Bárcsak belerakná a samsung ezt a hardvert (kijelző technológiát kivéve) egy nem Galaxy termékcsaládú készülékbe..
-
UnlimitedN20
tag
Ez a PowerVR SGX540 cucc van a Galaxy-S ben is. Hát azért szerintem ez nem előrelépés. Sőt... itt még több pixelt kéne "mozgatni". Azért egy Galaxy S2 féle Mali-400MP minimum jöhetett volna, nem...?
-
Cathulhu
addikt
Alapbol nagyon tetszik, es alig varom a Sama mit hoz ki ebbol Touchwizzel
-
gekkoXT
senior tag
jó az hogy egy telefon ekkora?
-zsebbe nem fér, vagy ha igen, nehéz.
-ha mégis zsebre rakod és leülsz a deszka méret miatt vagy kettétöröd, vagy kettétörsz
-ha telefonálsz rajta úgy nézel ki mintha bújócskáznál
-ha gépelsz rajta, mintha laptopoználjó, hogy a mai csúcs telefonok baromi nagyok?
-
Pantal
senior tag
remélem ez azt jelenti, hogy lassan a boltok polcaira fog kerülni.
-
predator00
tag
óó de megtapogatnám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest