- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
nálunk volt egy auchan-as tescos gép 2001-től 2010-ig(eladtam és valaki elvitte az asszonykájának, szerintem azóta is vígan dolgozik ott)
acorp alaplappal, és ki tudja, talán Gaba táppal
noname táppal, még egy kis tunningot is tudott a proci(+12%)
semmi baja nem volt, csak egyszer az egyik Ram adta meg magát, amit könnyedén pótoltunk
lehet van ilyen hogy asztali gép tönkremegy, de nem jellemző, még az olcsók se szoktak maguktól tönkremenni
a Tesco-s biciklivel sem értek egyet, ha nem ugratsz vele, meg Down Hill-ezel, az is jó... eltekerni a közértbe vele. miért ne lenne jó? és olcsó
azbest miért kell ferdíteni?? kényszered van hogy leszóld a Gaba gépet?
1: ez gyengébb gép, nem is full HD-s és csak 20 colos
almát hasonlítasz körtéhez, viszont ha megnézed mennyi egy HP 24 colos Full Hd-s egybegép, egyből kiderül hogy mondjuk 80.000-el drágább
olyat mutass ami ugyanekkora Full HD-s, ugyanennyibe kerül, és márkásabb akkor azt mondom meggyőztél
-
Remus389
veterán
A gaba is azért hozta ki ez a gépet, mert nyereséget akar magágnak. nem tudom, szerintem van védelem a tápjában, nehogymár megspórolnak gépenként kb 100Ft-ot egy nyamvadt olvadóbiztosítékra vagy ilyesmire és kockáztatják hogy garanciaidőn belül tönkreteheti a gépüket egy veszélyes táp
tehát ezen már nem éri meg spórolni
azonkívűl elterjed hogy a Gaba egybegépek hamar tönkremennek, kevesebbet adnak el, nekik kevesebb profit
és azonkívűl a táp az vagy saját gyártmány vagy beszállítói ezt sem tudjuk
a 4500Ft-os tápjuk, vagy amit adtak a ház mellé(ugye te ezeket veszed alapul, ezekből indulsz ki), az simán tönkrevághatja a gépet(pl villámcsapás esetén), de ők ezért nem vállalnak felelősséget, az majd a Gigabyte, Asus és társai problémája lesz bebizonyítani hogy a gagyesz táp volt a hibás, tehát ott megéri 100Ft-ot táponként megspórolni, de a saját gépjük esetén NEM éri meg, nem tökfilkók tervezték ezt a gépet hanem szakemberek, miért vágják maguk alatt a fát?
legkorrektebben úgy lehet ezt eldönteni, ha egy szakértő megnézi a tápját és megállapítja milyen, de hát ilyen lehetőségünk nincs
látom mindenképpen fikázni akarjátok ezt a szerintem korrekt egybegépet
-
nyunyu
félisten
de még a bill. is koppintás
Ehhez kepest a negyedik oldalon levo sajto kepen meg egy Logitech M100 eger van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- ÚJ Gamer PC - R5 5500, RTX 3060Ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- FHD CORE I5 8500 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD AMD RX 6600 XT 8GB DDR6 600W TÁP 1ÉV GAR!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest