Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
Várom a tesztet nagyon!
Azóta én az E736-ot néztem ki, számomra az lesz a tökéletes EliteBook utód. A minap CAD modellezés miatt sokáig nézegettem az - egyébként nagyon ronda - HP Zbook 14 G2-es modelleket, de nem ér kétszer annyit egy közepes Quadro vagy FirePro videokártya. Ez az integrált skylake-es hd 520-as cucc elvileg a Quadro K610 szintjét hozza, ami az egyszerűbb CAD modellekhez simán elég, bonyolult összeállítási rajzokhoz meg úgyis asztali gép szükséges.
Nagyon szépek ezek a Fujitsu laptopok! -
turbulencia8
őstag
válasz
turbulencia8 #20 üzenetére
Most látom, hogy hülyeséget írtam: az E746-nak elvileg van billentyűzet-háttérvilágítása, akkor viszont mindenképp ilyet nézek az U745 helyett. Kíváncsian várom a tesztet!
-
turbulencia8
őstag
Lol, akkor megvárom a tesztet, köszi!
Mondjuk nem látok ezen az E746-on semmilyen billentyűzet világítást, akkor pedig az új Skylake ide vagy oda, marad az U745 (éjszaka gyakran használom a gépet). Nettó árban - ahogy nézem - nincs nagy különbség, i5300-as procival és 500-as SSHD-vel szerintem az utóbbi jobban megéri, a vénaszkennerre úgyis kíváncsi vagyok.
-
turbulencia8
őstag
A régi 2530p Elitbook-om leváltására már majdnem rendeltem egy Lifebook U745-öt, de az E746 sokkal jobban tetszik, főleg, hogy lehet külön HDD-t rakni az SSD mellé. Az E746-ról most hallottam róla először, még jó, hogy megjelent ez az interjú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest