- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
moco22
aktív tag
És kifizetrem....várom.
-
moco22
aktív tag
Egyre kíváncsibb vagyok a XIAOMI telefonokra. Megjártam már a Samsung Galaxy sorozatokat (1,2,3,4), az LG G sorozatokat ( pro2, 3,4).
Elveimmel ellentétes, ahogy olvasgattam az MI5-ről, a nem kivehető az akksija és nem bővíthető a memóriája.
Gondoltam, ha már lúd, legyen kövérkelegyen akkor a legnagyobb memóriájú, de sajna abban nem találtam fehéret.
Szóval innen rendelném meg: http://xiaomishop.hu/termek/xiaomi-mi5/
de előre utalással lehet, csak megrendelni.
Kérdés:
Akinek MI4-ese volt, mennyire elégedett vele?
Volt-e gondja abból, hogy az akksi nem kivehető?
Elég volt-e neki a választott tárhely?
2 simes?
Mennyire megbízható a xiaomishop.hu? Az előre utalásra gondolok.
Ha netán volt valakinek a felsorolt telefonjaim közül és most XIAOMI-t használ, mennyivel jobb vagy rosszabb tőlük?
A Samsung S4 még mindig meg van, mert őt nagyon szerettem, és még mindig egy nagyon jó kis kütyü, de ha bejön az MI5, akkor eladom és befektetem az árát. Remélem nem bánom meg.
Egyáltalán nem ismerem ezt a márkát, próbálom összegyűjteni Tőletek az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest