Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
Nem rég a hőségben vettem meg a házat(tetőtér,nuku klíma szóval dög meleg),adatlapos config van benne(tuningal).Elől kettő 12cm-es,alul egy 12cm-es,hátul egy 12cm-es és felül egy 14cm-es,mindegyik leszabályozva.
HDD 37 ssd 33,Cpu idle ~40 load ~55,Gpu idle ~53 load ~68 ( + - pár fok) szerintem ez igen is korrekt.Leghangosabb elem a Gpu hűtő ami const 50-60% között forog,ha elszabályzom 30%-ra igaz,hogy felmegy ~70 fokra,de akkor nem hallani a gépet.
Illetve szerintem bőven elég az alsó és oldal rész az első két ventilátornak,elég nagy nyílásokról beszélünk.
Szóval ez a ház csupa 14 cm-es ventilátorokkal igen csak rendben lehet,sajnálom is,hogy a régit vettem csak nem tudtam,hogy jön egy újabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest