- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Elementh
aktív tag
A külső szubjektív, a belbecs a lényeg szerintem. Amúgy meg mivel htc így csak szép lehet
-
kasata91
tag
Samsung i9000 Galaxy S (2010)
-
spawn21
veterán
Főcímnek nem jót írtak a srácok.
Ez a jó, hogy az összes káva, ár, megapixel, jaj de csúnya huszár is jól érezze magát.
"jaj de drága szar káva thc hír"
-
pg1966
senior tag
Ezen kép alapján nekem sem tetszik, de így azért kicsit jobban néz ki!
-
MartOOn
addikt
Remélem ez az első lépés az uj htc nexus felé.
-
Matada2.3
veterán
Nagyon sok előre lépést látok ezen a képen
Tetszik eddig amit láttam, a BS-t el tudom engedni a sok fejlődés fényében. Annyi, hogy az előlap nagyon Meizus..
-
h4h01
senior tag
Hát ez kellett a népnek! Itt van..Nem vették sokan az M9-et, nem volt megújulás, aztán hőbörgött a sok idióta..Csak azt nem fogják fel, h a megújulás az nem egyenlő az előrelépéssel, vagy a fejlődéssel, főleg nem a dizájn terén..Az M7, M8, M9 szerintem bődületesen szép telefonok voltak, egytől egyig rohadt jól néztek ki..
Egyelőre nekem se nagyon jön be, de elég szr minőségű kémfotó (szokás szerint)..Meg fura, h nincs az elején HTC logó, mm sehol se..Nemtudom hány olyan htc volt aminek az elején egyáltalán nincs logó :S Volt ilyen?
Mindenesetre ennél szebb: [link] Ez is hogy néz ki? 2016 a csúnya telók éve lesz v mifene?
-
Márko88
aktív tag
Remélem ennél nagyobb dobás lesz. Eddig mondjuk ez nem is túl sok részlet meg ez a látvány teljesen semleges. Mindig egy kicsit egyedibb volt a HTC..és szerintem most is az lesz.
-
Xaels
félisten
Nem fog így kinézni. Ugyanez a concept ment az M9 előtt is és szétloccsant az agyunk amikor bemutatták a véglegest.
A cikkben levő képhez meg annyit, hogy ma feladtam végül a várakozást. Akartam spórolni, kihúzni de nem akarok csalódni és ez az A9 vonal számomra az. Olyan mint féltucat másik, meg sem próbálnak a rácsokkal játszani, vagy a Boomsoundért harcolni.
-
gorek
csendes tag
ha tenyleg igy fog kinezni https://hi-tech.mail.ru/news/htc-one-m10-specs/ akkor szerintem egeszen jo lehet.
-
Halkow.
senior tag
Tetszik, a Bs-ért viszont kár.
-
falijja
őstag
Ideje volt már elhagyni azt az ótvar sávot...
-
judas13
veterán
Nem szép de legalább ronda.
-
sipy888
aktív tag
Na tessék, eltűnt a káva, a logó, a hangszórók! Örüljetek. És ez most hogy néz ki? Ugyanúgy mint az összes többi...HIBA!
-
enginev3.0
félisten
iphone 3g
Jó ronda, remélem teljes mértékben kamu a kép
-
A 2. Vesztes
senior tag
Félő, ha erre az útra lép a HTC, elveszíti az egyediségét
(bár az A9-el már megtették). Sokan szidják a HTC feliratot alul, de szerintem az is egy kis dísz a fekete sávban, jól mutat, mégha funkciója nincs is talán - estleg mögé rejtették az alsó boomsoundot, vagy micsoda.
Dehát valamit változtatni kell, mert nem fut a szekér, és biztos nem könnyű új, egyedi utat találni. Nekem csak egy vágyam van: legyen már végre a kamera fájintos, de olyan S6 minőségű legalább! A többi eddig is jó volt.Oszt ennyi, Vuff.
-
Thedy
csendes tag
válasz
benike1999 #25 üzenetére
A samu-apple per is kb csak "reklám", mert ami készülékek ott forgalmazás tiltásra kerültek mind már réges rég nem gyártott/forgalmazott készülék.
-
konczy3
senior tag
Na végre egy kompakt készülékház a HTC-től
-
janeszgol
félisten
Nekem nagyon tetszik az M7, M8, Desire 626 vonal. Egyedi a HTC.
-
benike1999
tag
Soha mert a HTC szegény (a Samsunghoz képest) és egy forintot se tudnának legombolni róluk vagy ha le is tudnának, a bíróság többe kerűlne az applenek mint amennyi büntetést rájuk lehetne terhelni, ugyanis az Apple hiába kérne xx milliárd dollárt ha a tanács tagjai úgy ítélik, hogy a HTC minden részvényével együtt ér x milliárd dollárt! (lehet hibás az elméletem de ha ez így van javítsatok ki)
-
-=Ghost=-
őstag
Ez ugyanaz az evleaks aki szerint az M9 így néz ki?
Az megnyugtató, mert ez az "M10" nem tetszik.
-
Thedy
csendes tag
Mint egy iphone 6 szögletesített gombbal
Várom, hogy a "Cupertinóiak" mikor perelik be a HTC-t is a "dizájn" szabadalmuk megsértése miatt.
-
-
gery2123
őstag
Hát ez ismét nagyon ronda......
Mikor tér vissza a HTC a szép készülékekhez...
Anno a Desire, one x, desire HD.... -
maggi1886076
addikt
Meizu M2 másolat sok százezerért...
-
Fall-N
veterán
Az A9 jól néz ki, ez már kevésbé.
-
batai15
félisten
Nem rossz. De a nav gombokat is száműzhetnék akkor.
-
Straw
senior tag
-
M5Norbi
őstag
Vagy ilyen lesz vagy nem.....
Én megvárnám a véglegest. Jó hogy elhagyták a logót bár így nem annyira jellegzetesen HTC-s.
Ha ilyen lesz.... -
WhiteWalker
nagyúr
Az ár meg 300 ezer...
Amúgy szép, jah ennyiért nem. -
atike
nagyúr
Ilyen peremmel csúcskategória....?
Hát nem is tudom. Minden csak nem szép... Sajnos!
-
törölt tag
Atyaég, ez tuti lesz vagy 300k HUF.
-
Beri78
őstag
nekem nem tetszik ez az irány
de nem is tartom valószínűnek, hogy ez kép valós lenne -
Csapoati
nagyúr
Full random kínai előlap. Reméljük nem ilyen lesz a végleges.
-
leslien
nagyúr
várható volt h ebbe az irányba menne A9 után... viszont ismét vissza szállhat a ringbe és jó eséllyel főleg az a 12MP ultraPixel kamera...
-
Ádám16
addikt
Meizu m2 te vagy az?
-
bakosszabolc
tag
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből
-
-
Na végre, alul elfelejtik a HTC logozást..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest