2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Fotón látható a One M10 előlapja

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A HTC Barcelona után mutatja be csúcskészülékét, mely az eddigi formatervhez képest teljesen más stílusjegyeket hordozhat magán.

A mostani hírek szerint, amiket egyébként még a HTC nem erősített meg, a One M10 nem a barcelonai kiállításon mutatkozik be hivatalosan, hanem majd egy későbbi esemény keretében. Ez nem feltétlenül számít jó döntésnek, lévén az LG és a Samsung is az MWC-n leplezi le aktuális zászlóshajóit, így a tajvaniak akár komoly hátrányba is kerülhetnek. Az M10-ről ettől függetlenül egyre többet lehet hallani, most pedig egy kép is kiszivárgott az internetre, melyen a készülék előlapja tekinthető meg.


[+]

Ahogy látható, a HTC logót teljesen száműzték, ami nem mellesleg igencsak jó döntés, hiszen a feliratot tartalmazó sáv csak a helyet foglalta. A képernyő alatt található az ujjlenyomat-olvasó, a kezelőgombok minden bizonnyal továbbra is virtuális formában érhetőek majd el. A fém keret a sarkoknál íves, talán jobban simul majd a tenyérbe így a mobil, Ami érdekes, hogy a megjelenítő alatt nincs párja a fent helyet kapó beszédhangszórónak, remélhetőleg ez nem jelenti a BoomSound megoldás elhagyását. Így vagy úgy, a One M10 csúcskategóriás felszereltéggel érkezik: 5,1 hüvelykes QHD AMOLED kijelző, Snapdragon 820 SoC, 4 GB RAM, 12 megapixeles UltraPixel OIS kamera, Android 6.0.1, Sense 8 felület.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​ir​de​t​é​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.