- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Érdekes ezek a 'mini' Samsungok mekkora darab telefonok. Lehet olyan pici,kompakt,cuki telefonként kelendőbbek volnának,pláne ha úgy csinálnák mint SonyEricssonék. Nem vagyok fanatikus,elvakult SE-s(bár imádom a márkát),de azt a vak is látja hogy Samsungék tanulhatnának sokat tőlük. Mellesleg a Samsungok pofátlanul drágák is,gondolok itt pl. az Acera. Mi abban olyan különleges?
Ha ez megkapja a mostani mini kameráját,orbital suck lesz. Legalább a pixelhalmaz kijelzőtől megszabadultak...
(ne értsetek félre,tényleg nem vagyok Samu ellenes,a mostani Mini is aránylag jó mobil-a hibái ellenére is)Mellesleg most van a negyedik MS7227-es motyóm. Mindegyiken szépen futkos(ott) az Angry Birds.
-
A gond az, hogy "úgyismegveszik!" felkiáltással elárasztják a piacot - ha nem is éppen kőkori, de - elavult gépekkel, ezzel mesterségesen visszafogva a fejlődést. Intel játszott hasonlót a Celeronokkal elég sokáig, és érdekes módon akkor valahogy mindenkinek kevésbé volt szimpatikus ugyanez a megközelítés.
És nem, az nem érv, hogy telefonálni meg fészbukolni elég - arra egy S40, MTK, vagy bármi más alaposan low-end telefon is bőven elég lehet, sokkal olcsóbban. Itt tudatosan arra építenek, hogy az Android platform az menő és vevőcsalogató, hát adjuk el újra és újra akár mégépphogycsak használható köntösben is. Ezt is el lehet nézni, ha nyújtanak a gyengébb CPU mellé valami pluszt - WVGA, vagy garantált gyors sw fejlesztés, vagy jó kamera, vagy bármi. Itt erről szó sincs. Tavalyi alsókategória idén, tavalyi alsókategóriás áron (és nyilván nem indulóban, mert ugye ez ÚJ MODELL)? Pfft. Mindent lehet védeni, csak nem biztos, hogy érdemes.
-
gabe8719
senior tag
Szánalmas, komolyan mondom.. Fejlődés, hogy QVGA-ról átálltak HVGA-ra? Egy fenét fejlődés.. Ez a felbontás 3,14-en vérciki volt, ennek a kijavítása után kidobnak még egy verziót? Merthogy fejlődés az nincsen sehol, gondolom az a 800 Mhz-es "csoda" is egy MSM7227T.
Csúnyán nem jön össze a Samunak az, ami az SE-nek.. Gondolom majd ezt is jól beárazzák az alsó-középkategóriára, és baromira nem fogja megérni az árát. Miért nem lehet végre elfelejteni ezt a vonalat, és az alsóbb szegmensben is átállni ARM V7-re? Nem tudom elhinni, hogy még mindig olyan drága az a SoC, hogy a 30-40ezres kategóriához még 2012-ben is tonnaszám dolgozzák fel a 7227-et.. Igazán felejtős lehetne már, ideje volna szélesebb rétegben is beszivárognia az újabb generációnak, talán lenyomhatná normálisan az árakat, és lehetne kicsit nagyobb verseny..
-
vadkörte
addikt
"Mit mutat fel, amit a korábbiak nem tudnak, mivel fog több támogatást kapni? Semmivel. Rókabőr a semmiről."
Ez a lényeg lényegének lényege.
Egyetértek veled, nem védem a Samsungot, védjék az ügyvédeik...
Ez az érem egyik oldala, a másik akár az is lehet, hogy a nagyobb választékkal szélesebb felhasználói réteget akarnak megszólítani. Úgy, hogy mindenki kiválaszthassa a magának valót. (vagy amit meg tud venni, ugyebár fogyaztói társadalom rulez)
Vagy nemes egyszerűséggel Samuéknál nem a mérnök tervez telefont, hanem a marketingesek. -
Blyan
félisten
Csupán annyi a fanyalgás tárgya, hogy a Mini már ott van és létezik, és vannak tesói (Fit, Gio, Ace) miért kell egy újabb alsó kategóriás (már látott összeállítással) abba a töltelékbe?
Mit mutat fel, amit a korábbiak nem tudnak, mivel fog több támogatást kapni? Semmivel. Rókabőr a semmiről.Kb ennyi.
-
vadkörte
addikt
Nem értem a fanyalgókat. Vessetek meg, hülyézzetek, idiótázzatok le akkor sem értem őket.
Minegyik úgy magyaráz, mintha minimum 2 SGS II figyelne a zsebében.
Amire/ahová szánják oda tökéletes. Párom nemrég jutott hozzá egy fehér minihez és imádja.
Sehol sem érezni, hogy "kőkori" technika van alatta. Amire használja (telefonálás (fura, hogy egy telefonnal telefonálnak is nemde?) SMS, e-mail, némi net, FB, kevés játék) tökéletesen megfelel.
Első okostelefonnak/első Android telefonnak tökéletes lehet. Viszonylag olcsó, a tudása is kellemes. Lehet vele telefonálni, FB-ozni, szálló fotonokat is tud rögzíteni, tele lehet pakolni mindenféle szemét alklamazással. Hol itt a probléma???Nekem tetszik, bár magamnak nyilván nem venném meg. Hogy miért? Mert nekem fizikailag kicsi és nem most veszem életem első okostelefonját...
-
0xmilan
addikt
Ehj, be csúnya...
-
daniel909
addikt
ez kell a népnek!
ja, mégsem. nem fut rajta a Zengri birds. -
RaveForce
veterán
idén is tartani fogja a piacvezető címét a samsung!
azért egy kis fémet meg ledet csepegtethetnének idén ezekbe is
-
Enci1983
senior tag
Nnah megvan már mit hiányoltam a Samsung palettából
. Egyedi, szinte unikum, és a design wow le vagyok nyűgözve.
-
Pompi
nagyúr
Ha valóban fix fókuszos a kamerája, akkor a Gio talán jobb vétel szerintem. Szebb (bár ez ugye szubjektív), vékonyabb (ezek alapján a képek alapján) és legalább autófókuszos kamerája van. És mára már lement az ára bruttó 40e-re függetlenül 2 év gyári garanciával.
De persze érthető, hogy az új alsó kategória hasonul az előző generációs közép kategóriához. -
jr1994
addikt
lehetne egyel jobb de nem kifejezetten kurvarossz hanem aránylag szar.
de, ez az.
-
GyéBen
tag
Kíváncsi leszek, hogy milyen áron jön majd ki... a többi Samu modellhez viszonyítva szerintem legalább annyiba fog kerülni, mint az Xperia mini, és akkor már nem kérdés, hogy melyik lesz kelendőbb...
-
GyéBen
tag
Star 1, 2, 3...
Galaxy Mini 1, 2...Ezek mindenből sorozatot csinálnak? Nincs annyi fantáziájuk, hogy kitaláljanak egy új, hangzatos mobilnevet?
-
Mr.Grincs
veterán
Ezt is vinni fogják mint a cukrot.
-
fffeco
tag
na akkor ez egy ace tudása alatti tömegtelefon
-
Maateeo
aktív tag
fél fokkal jobban néz ki, mint az elődje, de a hardver tényleg nem túl izmos, és a felbontást is elég alacsonynak tartom. De ha jó az ár, vinni fogják.
-
negyedes
addikt
megegyszer soha.
-
V.T.CS.
senior tag
ez egy múltheti hír.legalábbis máshol...
-
LordX
veterán
Jó lenne, ha végre elfelejthetnénk a 7.2-es HSDPA-t, így 2012-ben..
-
kolosanyi
veterán
Megint egy nesze semmi, fogd meg jól "újítás". Felbontás az ok, kamera f*s, kialakítás egyéni, de miért ARM11? Menjenek már a francba komolyan...
-
Biomechaniik
csendes tag
Úgy dobàlóztok a szavakkal(tisztelet a kivètelnek)
mint ha mindenkinek g nexus figyegne a kezèben:/ -
krisztian112
senior tag
Ennek meg mi értelme? Ugyanaz mint a Galaxy Gio, kinézetben meg specifikációban is.
-
St_Riv
csendes tag
3,3 kijelző + 800 mhz proci mellé már csak egy jó árazás kell és adott a siker.
-
Biomechaniik
csendes tag
Nem tudom mièrt fikàzza mindenki, magamnak èn sem vennèm meg de, nem egy rossz kezdötelefon, +a 3Gb belsö memo sok szabadsàgot nyujt!
(Màrha használható egèszben az appoknak)Bio
-
törölt tag
Tiszta Gio
-
AS
félisten
Siker model lehet hiszen 40 nél több biztos nem lesz. Azt majd lesz 30 is.
-
kcsa
veterán
MSM7227T FTW!
-
Apika
addikt
Ha mindenből a legjobbat tennék bele, akkor nem lehetne olcsón kínálni... A Galaxy Mini árban, és tudásban is mini...
-
scyllarus
veterán
Szerintem meg igenis jó. 3,3", 320x480. Ne felejtsük el, a Galaxy Mini a droidos kínálat legalja Samsungéknál, ahhoz képest ez nem is rossz.
-
a.sebi
őstag
hehe de röhögnek ha ez megkapná az icst es a galaxy s nem....nem is ertem az 512 ramos telok sosem kapnak icst?
-
mathaus=)
senior tag
Hihetetlen h mindennap új samu telefont jelentenek be.-.-' És a szoftverre meg tesznek magasról. A középkategóriás telóikból egyre nem jön ICS...
-
andris1602
aktív tag
ez nem ugyanaz?
-
hülyegyerek
addikt
Hát ez borzasztó gyenge...
-
sdd2
veterán
Úgy látom a samsungnak nem megy az ami a Sony (Ericsson)-nak. Az xperia mini jobb és olcsó is.
-
micsoda fejlődés, 3 megapixeles kamera. De gondolom szigorúan fix fókusszal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest