- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
Igen ez igaz, de az átlagos usereknek teljesen elégséges a tudása.
Értesítések, aktivitás különböző edzésmódok, cserélhető óraszíjak, emlékeztetők - ezeket mind mind hibátlanul tudja.
Munkám miatt 50% iroda, 50% gyártóüzem nem tudom sajnos hordani a samsungot, mert ha kell akkor a gép alatt kell másznom és szerelni nem tudom hordani, mert összekarcolnám, ezért a mindennapokban egy miband 4-et használok non stop. Ami durva, hogy ez a 8ezres karkötő szenzorok tekintetében ugyan azt adja mint a nagyságrenddel drágább Samsung. Lépésszám, pulzus megegyezik mind a két órán. Ebben nincs GPS, de az amazfité gyors, és hamar talál jelet, ráadásul a kijelzője is AMOLED ugyan úgy.
EKG figyelés az természetesen más tészta, akinek van valami szív panasza annak más a helyzet (bár mint ahogy olvasom ez még kérdéses).
A google pay / samsung pay támogatás lesz majd még érdekes, mert számomra ismerve a két oldalt ez tudja majd eldönteni, hogy mégis melyiket venném.
A samsung egyáltalán google pay kompatibilis? Idén elvileg már hivatalosan is elérhető lesz az országban.
-
Laci.M
senior tag
Attól függ mire akarod használni. Amik kicsit butábbak azok elmennek simán 3 heteket.
[link] - ez például nagyon jó. Youtube meg telefonhívás nem megy az órán keresztül, de nagyon sokmindent tudnak ezek is. Ha nem kell az LTE támogatás akkor akár elég is lehet.GPS, szinkronizáció ezekben is van, ráadásul strava kompatibilis is. Nem egy kategória a kettő, de megfontolandó, hogy kellenek-e az extra funkciók.
Nekem egy régebbi frontier S3 van, de nem használom olyan funkcióját amit az olcsóbb GTR nem tudna, amely ráadásul vízálló is.
Barátnőmnek már ennek a 42mm-es női verzióját vettem, és nem bántam meg, nagyon kiforrott darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest