Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
"Biztonságban és sebességben is felülmúlja a konkurencia tákolmányait, amiket ők böngészőknek mernek nevezni"
1. [link]
2. tavaly a cégnél IE-t le kellett cserélni a chrome vállalti verziójára, mert kb. 10x gyorsabban futtatott egy java alkalmazást mint az IE (na jó, az még IE8 volt XP alatt, de akkor is
)Amúgy a 9-es tényleg egész jó, de én a chrome-t jobban szeretem.
-
danilla
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
Hát azért annyira már nem sátán. Amióta megjelent az ie9 azóta én azt használom. Előtte firefoxot és chromeot használtam, de ez nekem sokkal jobban tetszik, és sokkalta gyorsabbnak és stabilabbnak hat. A régebbi verziókhoz képest ez fényévekkel jobb, és gondolom a 10-es verzió még jobb lesz

-
NZKK
tag
-
butyek
senior tag
Androidra is csinálhatnának vmi használhatóbbat.
-
Ritka szarul néz ez ki. Maradok az Opera kezdőlapjánál.
-
golya87
őstag
A firefoxnál megoldják vajon azt, amit az IE, Chrome-nál nem, hogy ha a Metro-s felületen csinálok valamit, azt utána az asztali verzión is tudjam folytatni?
-
Probber
őstag
A színkódolás az ok, de ez így ebben a formában rettenetes, remélhetőleg még - sokat - dogoznak a felületen.
-
blex
senior tag
elvesztem a honlapok rengetegében... hol is lehet ezt letölteni?
lehet, hogy megvan.. de én ehhez kevés vagyok
-
Boha
tag
tetszetős ez a kezelőfelület
-
Zirowe
nagyúr
Nem úgy volt, hogy a metro elnevezést nem használhatja kb senki?
-
Alexios
veterán
Hmm, arm alá nem lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)