- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Soha nem néztem az árcédulát ,megvettem ami kellett ennyi. Jó nyilván ha mondjuk látok ugyan azt olcsobban egy másik boltban akkor ott fogom megvenni ahol jobb az ár. De azért ha valami kell az kell meg kell venni. Nekem nagyon régóta az intel a kedvenc és oc tekintetében is nagyon bika. Volt i3 ,i5, ,i7 ből 3 féle is. Mindegyikkel megvoltam elégedve viszont az amd részéről soha nem éreztem azt a pluszt amivel sokan hencegnek és feszítenek. Ezt az elkényelmesedett,részt hanyagolnám a szövegből mivel ha van egy gyárad te sem küldöd haza a fejlesztőket,hogy most mi vagyunk elől... A háttérben megy a fejlesztés kemény munka annak ellenére is ,hogy ha nem látsz belőle semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Forrmell.enn
- Házimozi belépő szinten
- Kuponkunyeráló
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest