- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Van más is, akinél rém instabil? Max öt percet tudok játszani, de van, hogy fél percen belül a kezdőképernyőn találom magam.
Pedig a telefonon direkt nem tartok és nem futtatok a háttérben sok programot.
Pedig egy olyan jó kis bunkerem lenne... az első luncboxban Eulogy Jones volt, 29-es szintű, amikor az embereim még épp csak 1-2-esek voltak
-
.mf
veterán
Én, mint nem nagy mobiljátékos, és a fosdroid esete.
Letöltöm, gondolom már kanyarban is vagyok, elindítom. Lóding, új gém, alap-tutorial, majd amikor végre eljutnék a játékba, kidob egy üzenettel, hogy x gugli szolgáltatás kell hozzá. Remek, hálóra megint fel, de nincs install csak open, tehát mégis van?
Játék újra elindít, természetesen kezdhetem elölről, új gém, lassan pörgethető tutorial, s amikor eljutnék a játékba, megint pattog, hogy neki márpedig kell az a guglis szar. Pedig ott van, nincs install, csak open. Openre kiírja, hogy annak meg egy másik fos kell. Királyul tudtok csomag-dependenciát építeni, gugli!
Másik fos letöltve, játék újra elindít, nyú gém, tutorial, s mikor elkezdhetném, most kilép, hogy válasszak accountot. Ja meg lépjek fel a hálóra, mert hiába offlájn a gém, account kell neki. 'nyádat.
Hálóra fel, játék újra elindít, tutorial, kezdődne, erre kidob, hogy válasszak accountot. Kiválasztom. Kidob egy fél oldalt, hogy mi minden adatomat osszam meg vele, szinte már csak a bankkártyaszám és pinkód hiányzott. Na ezt azért ne, mégse gomb. Kidob.
Türelmes ember hírében állok, de ezen a ponton földhöz vágtam a telefont (szerencsére ez bírja).
Eddig ha hétszer nem vártam végig, hogy betöltsön, újat indítson, lassan végigpörgesse a tutorialt, csak azért, hogy a játék megkezdése helyett valami guglis fassággal szívasson, akkor egyszer se. -
.mf
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
"Korrekt bemutató, habár a rettenetes szóviccektől [...] az arcomat kapartam.
"
Én csak vigyorogtam
s szerintem valamelyest passzol is a Fallout jelenlegi irányához, ahol poszt-apokaliptikus pusztulást humorral és laza optimizmussal állítanak kontrasztba.
(Azért kicsit a régiek sötétebb, s inkább kommentjeiben szatirikusabb hangulata is hiányzik...)Bone: köszi a bemutatót, várom már, hogy droidra is kijöjjön (meg persze a 4-re is...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest