- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Lehet itt keresni értelmet ennek, vagy annak, mondjuk a focinak. Jelen esetben egy ember(vagy akár 2-3 is) kergeti a megaherczeket, némi folyékony nitrogénnel nyakon öntve(nem az ember
), a fociban meg 22 ember kergeti a légnemű levegővel felfújt bőrgolyót.
Pont ugyan annyi értelme van(vagy nincs) mind a kettőnek, de hát kit érdekel, a lényeg a győzelem...
És ehhez most még annyi plusz is hozzátartozik, hogy ezt a győzelmet egy honfitársunk érte el, szerintem még azoktól is kijár neki egy (kis)dicséret akik ennek a "sportnak" nem látják értelmét, hát ha másért nem, hát azért jár neki, mert öregbíti hazánk némileg(?) megtépázott hírnevét(most éppen ebben a "sportban").(#145) Dospalek: Nagyon óvatosan fogalmaztál azzal, hogy "szűk látókörű", én egész másnak hívnám, de inkább nem írom ide.
Viszont briliáns ötletet adott, majd én is beírom a gúgliba a kérdést: mi lesz a szombati 5 lottószám, ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ, bontatlan AMD Ryzen 5 7600X BOX AM5 4,7 - 5,3Ghz
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest