Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
#41635072 #43 üzenetére
Arra gondoltam, hogy amikor nem 1000-et pörögnek a ventik hanem 2300-at.
A 70W szerintem is baromi sok.
Nem állt szándékomban isteníteni a hűtőt, hanem azokra a hozzászólásokra akartam reagálni, hogy "ezt a teljesítményt akármelyik 10E-s hűtő tudja...".
Azt, hogy van-e értelme vízhűtéshez hasonlítani azt nem tudom, nincs még vízzel tapasztalatom. De azért kíváncsi lennék, hogy a te általad összerakott vízhűtés mennyire hűtené le a tesztben szereplő procit és mennyibe kerül. Ahogy teljesítményben, valószínűleg árban sincsenek köszönő viszonyban.
-
dudika10
veterán
válasz
#41635072 #38 üzenetére
Amikor már rendesen felpörgetik akkor az se megy 80 fok felé. Ami a körülményeket tekintve szerintem nem rossz. (1,5 volt az hosszútávom nagyon csökkenti az élettartamát az intel 45nm-es processzorainak...)
Mások meg pont azért panaszkodtak, hogy milyen sokat fogyaszt a PII amiből szerintem következik, hogy sok hőt termel.
-
dudika10
veterán
válasz
#41635072 #35 üzenetére
A 3. hsz-ban linkelt "tesztben" a PII-t 3,7GHz-n 34 illetve 52 fokon tartotta a V10.
Szerintem ez nem olyan rossz eredmény.
Ráadásul a PII sokat fogyaszt állítólag.Kérdés: a kisebb csíkszélesség magasabb hőmérsékletet jelent a magokon nem? Sokkal kisebb a felület a kupak és a magok közt. Vagy rosszul gondolkodom?
-
dudika10
veterán
válasz
#41635072 #35 üzenetére
A 3. hsz-ban linkelt "teszt-ben" a PII-t 3,7GHz-n 34 illetve 52 fokon tartotta a V10.
Szerintem ez nem olyan rossz eredmény.
Ráadásul a PII sokat fogyaszt állítólag.Kérdés: a kisebb csíkszélesség magasabb hőmérsékletet jelent a magokon nem? Sokkal kisebb a felület a kupak és a magok közt. Vagy rosszul gondolkodom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest