- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáboratya
csendes újonc
sziasztok! cfw ben hol tudnék segítséget kérni? igazábol meg csináltatni szeretném
-
-=V3rthil=-
őstag
Bizonyára egy igénytelen senki vagyok, de nekem handheldben elég a 720p (csak úgy használom, mivel Lite-om van) és mivel nem játszom online, nekem felesleges a mikrofon támogatása. Viszont örülök, hogy végre nem kell a kábellel szenvednem. Sajnálom, hogy ilyen igénytelen vagyok.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez nem a nintendorol vagy a switchrol szol. Nagyon sokan solo/single player jatekokkal jatszanak, ahol nincs szukseg mikrofonra. Sot lehet hogy epp mondjuk MMO-val, de mivel nem raidelnek, pvp-znek komolyan, igy szinten nem hasznalnak mikrofont.
Inkabb legyen egy ilyen update ezen a teren, mint semmilyen.
-
TIT
veterán
válasz
Makszimusz #10 üzenetére
Miért lenne baromság,az a baromság,hogy nem megy a mikrofon amikor kéne,nem dísznek van a fülesen.
Úgy látszik a nintendósok mindent lenyelnek,nagyon leadják a minőséget,ez látszik a 720p-n is. -
-
Mustaros
aktív tag
Komoly frissítés 2021ben
-
Tigerclaw
nagyúr
A legtobb Switch jatek solo vagy lokalis tobb kontrolleres. Oda jol jon ez a feature. Most muszaj is villantaniuk valamit mert mar kopogtatnak a PC-s handheld piacra tervezett megoldasok AMD es Intel vasra epitve. Persze a HC Nintendo tabor ellen eselytelenek, de szerintem a Swich vasarlok tobbsege nem az, szoval ha jon a Switch 2 mar sokkal nehezebb dolguk lesz megismetelni az elod sikeret. Nem beszelve arrol hogy a mobilok merete is folyamatosan no, vagy epp ott van az epp minap frissitett iPad mini es esetleg hasonlo androidos minitabletek.
-
TIT
veterán
Hát a bt.mikrofon nélkül semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest