- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz GeryFlash #53 üzenetére
Szerintem az eredeti appstore nagyon rendben van, még ha kínálatában nem is ér fel a Play-jel. Mellé a 1Mobile Marketet használom még ha androidos progira van szükségem. Nagyjából mindent be tudtam még eddig szerezni. Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy nem zavar ha egy app nem szólal meg magyarul, illetve a játékigényem kimerül az Angry Birds -ben.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
sz.balazs.95
veterán
válasz GeryFlash #53 üzenetére
én azért adnék egy esélyt a BB-nek.
70k-ból már tudsz venni újonnan, gyártói garival, max. ha nagyon nem jön be, akkor eladod.
Hihetetlen, mennyire átgondolt a rendszer felülete! Kb. elfelejti az ember, hogy milyen kevés appok jelentek meg rá Na meg a gyári appok vérprofik! A böngésző pl. csúcs!
(mondjuk én könnyen beszélek, mert mellette itt a WP-s mobilom 3 tucat játékkal. de akkor is!)[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz GeryFlash #51 üzenetére
Nem szaroztam le, de szerintem akkor sem volt életképes termék a Z10.
Jómagam htc-s vagyok egy ideje, és nem örülök, hogy azt látom, hogy egyik nagy múltú márka döglik be a másik után.
Úgy érzem, hogy egy Samsung-Apple dominálta világban a vásárló lesz szegényebb a megfelelő választék hiányában.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest