Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lomha 8V
addikt
válasz #20749568 #72 üzenetére
Amíg azt használtam, nem ismertem a "bug" fogalmát. Soha nem állt le, nem indult újra, nem akadozott. Minden fontos program elérhető volt rá, de az alkalmazásbolt nem volt tele szeméttel. Amit letöltöttem az alkalmazásboltból, mindig működött. Mindig! Nem volt olyan, hogy nem kompatibilis, szaggat, bugos, stb. Villámgyors rendszer volt, soha nem láttam még mikrolaggot sem. Nagyon ésszerű volt a szoftveres felépítése, minden beállítást könnyen megtaláltam, nem kellett egy telefonszám átírásához feltúrni mindent és rájönni, hogy most épp aktuálisan melyik gomb, mit csinál. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy nekem Wave-n volt a bada és soha más bada-s készülék nem volt a kezemben. De, hogy ezen minden normális igényt kielégített és tökéletesen tette a dolgát, az biztos.
-
leslieke
Jómunkásember
Telefon/sms/e-mail fogadás és küldés, továbbá időjárás-jelentés lekérdezés, naptár, jegyzet, utazáskor zenelejátszó, esetleg net. Ezeken túl még ébreszt reggelente, amikor kell.
Más miatt nemigen veszem kezembe a telefont.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ADAM1337
nagyúr
remélem nem olyan lesz mint anno a bada nem nagyon volt mögötte háttér.
-
Lomha 8V
addikt
Én várom, kíváncsi vagyok, mit tesznek le az asztalra.
-
Rickazoid
addikt
válasz xperiasigi #7 üzenetére
Azt úgy hívják Sailfish OS, de egyelőre lassan haladnak, meg a referenciamodell fogadtatása a nem célközönség részéről is biztos hátráltató tényező. Pedig a Tizen meg a Sailfish OS képes csak kihívni jelenleg az Androidot (az Ubuntu egy Apple wannabe cégtől inkább az iOS ellenfele lenne, ha tudna), a Firefox meg még nagyon messze áll.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Rickazoid
addikt
Remek, miért ne, végülis a francba Európával csak mert egy francia szolgáltatónak nem kell...
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
macskea
őstag
válasz sz.balazs.95 #62 üzenetére
Ha hiszed, ha nem, az előző telefonom Nokia volt, bár nem WP-s, én szívesen maradtam volna a márkánál, csak az E sorozat jogutód nélkül megszűnt. Szóval ha lett volna valami olyanjuk mint a Dell Venue Pro, valószínűleg most WP-m lenne, de nem lett. Mindazonáltal rendszeresen feljön ez a második telefon téma, és szívesen választanák valami szép telefont, és ebben a Lumia sorozat erős, bár nekem a színes szifon is tetszik, szóval nem mervadó a véleményem. Azt hiszem pont itt hangzott el egy elég kemény kritika a Z10 külsejét illetően, ott nem feltétlenül éreztem jogosnak, de Q5-ömet rendesen felismertem benne. De telefononnak tényleg nagyon-nagyon jó és hallottam már olyat hogy valaki szerint szép is.
Vissza a topikhoz: második telefonak azt hiszem sokkal vállalkozó szelleműbben valasztanék, pl.: akár Jolla de valami ilyen Tizenes cuccot is, csak kérdés hogy ez mennyire lőné meg a multimédiás használatot. És még azt sem mondhatom, hogy majd eladom, mert szerintem egy darabig hirdethetném mire valaki egyáltalán megkérdezné hogy engedek-e a feléből.
[ Szerkesztve ]
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
sz.balazs.95
veterán
Ja a Q10 (vagy 5?) egy kicsit más tészta ilyen szempontból. kb. a Játékok fele nem kompatibilis vele.
szerezz meléé WP-t másodtelónak/kézikonzolnak, és probléma megoldva[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
macskea
őstag
válasz sz.balazs.95 #60 üzenetére
Uno megvan és a Doodle Jump is. Bár utóbbinál tényleg hátrány a négyzetes kijelző, alig látsz előre valamit. Ugyan ez a baj a Run in Crowd-dal is. Bár amennyit játszom velük szinte mindegy is, de ha valaki szeretné komolyabban venni őket elhinném hogy hátrányos helyzetből indulna.
-
sz.balazs.95
veterán
Azért nem csak Angry Birds van!
Retro Runners, Sector Strike, Uno, Doodle Jump
Most hirtelen ezek jutottak eszembe, amiket szeretek BB-n.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
macskea
őstag
válasz sz.balazs.95 #57 üzenetére
Z10, Z30? Nem tudom, nálam nincs olyan, hogy vízszintes app. Négyzetes kijelző rules the world.
Viszont azon meglepődtem, hogy ezt mennyire korrenten sikerült megoldaniuk. A legritkább esetben néznek ki az eredetileg téglalap alakú kijelzőre szánt progik úgy mint a lef@#+sott kilométerkő. Pedig ettől nagyon tartottam. De (szinte) feleslegesen.
-
macskea
őstag
válasz GeryFlash #53 üzenetére
Szerintem az eredeti appstore nagyon rendben van, még ha kínálatában nem is ér fel a Play-jel. Mellé a 1Mobile Marketet használom még ha androidos progira van szükségem. Nagyjából mindent be tudtam még eddig szerezni. Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy nem zavar ha egy app nem szólal meg magyarul, illetve a játékigényem kimerül az Angry Birds -ben.
-
sz.balazs.95
veterán
nekem egyedül az okozott gondot eleinte, hogy a vízszintes appoknál oldalról kell háttérbe rakni.
(illetve most is furcsának tartom ezt.)Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
macskea
őstag
válasz Dr.Anonymus #46 üzenetére
Pedig jó ez a rendszer, hidd el. Viszont abban egyet kell hogy értsek, hogy a gesztusvezérlés egy fabatkát sem ér, ha nem ismered a mozdulatokat, és azok nem minden esetben magától értetődőek. Pl.: a visszatérés a HUB-ba vagy a "vissza" gomb egy androidos alkalmazás esetén. Mondjuk ha újonnan kapod a telefont, és te kapcsolod be először, akkor végigcsináltat veled egy tutorialt, amit át sem lehet ugrani, szóval meg kell tanulni a gesztusokat, nincs mese. De egy az üzletben huszadmagával kiállított telefonon ez nem segít.
Ezzel együtt ki merném jelenteni, hogy számomra az android már nem alternatíva, de pl. a szüleimnek nem vennék BB10-es telefont, mert belehalnának. Nekik gomb kell, még ha virtuális is.''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
sz.balazs.95
veterán
válasz GeryFlash #53 üzenetére
én azért adnék egy esélyt a BB-nek.
70k-ból már tudsz venni újonnan, gyártói garival, max. ha nagyon nem jön be, akkor eladod.
Hihetetlen, mennyire átgondolt a rendszer felülete! Kb. elfelejti az ember, hogy milyen kevés appok jelentek meg rá Na meg a gyári appok vérprofik! A böngésző pl. csúcs!
(mondjuk én könnyen beszélek, mert mellette itt a WP-s mobilom 3 tucat játékkal. de akkor is!)[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz GeryFlash #51 üzenetére
Nem szaroztam le, de szerintem akkor sem volt életképes termék a Z10.
Jómagam htc-s vagyok egy ideje, és nem örülök, hogy azt látom, hogy egyik nagy múltú márka döglik be a másik után.
Úgy érzem, hogy egy Samsung-Apple dominálta világban a vásárló lesz szegényebb a megfelelő választék hiányában.[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz sz.balazs.95 #52 üzenetére
Ha lenne normális app storejuk biztos számításba venném a karácsonyi telefonváltásnál, de amíg csak rámókolt (tudom nagyon profi, és nincs benne reklám, de akkor is) play store ban addig nem érdekel. Kéne egy partner szerződést kötni a Googlelel, hogy natív play store legyen.
Mind egy, valszeg arrébb tolom még jobban azt a telefon vásárlást és kivárom a Droid 5.0-át/wp9-et, addig meg csak lesz vmi fejlődés a BB részéről, remélem nem csak ez a Snap...Dr.Anonymus: Nem rád értettem, hanem azokra az IT analfabétákra... Most télleg nem akarok flamet, de nem véletlen hogy az Apple mennyire sikeres+hogy iMac és más cuccokon is ha jól tudom a delete gombbal nem lehet törölni, ha érted mire célzok
Amúgy teljesen egyetértek veled, nyomasztó ez a két nagy óriás fölénye, de azért én még bízok a HTC-be Sonyba, és nem utolsósorban a BB-ben, aki megmerte azt tenni, hogy a vezetőségből is számso emebrt kirúgott, majd valami ok folytán az SAP főmuftija átigazolt hozzájuk, gondolom nem hülye és biztos lát jövőt a BB-ben, szóval őket se temetném.[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
válasz Dr.Anonymus #49 üzenetére
Nem vagyok BB fan szóval ezzel a kommentel nem érted a célod, nem nagyon táplálok érzelmeket egy márka iránt Ha senki nem veszi, és helyette mennek majd a gagyi samsungok engem nem érdekel, mindenki úgy lehet hülye ahogy akar, amíg nekem lesz más alternatívám (htc-sony-moto droid, esetleg wp) pont leszarom hogy az a pár eszes nem tud kilépni a menüből és ezért leszaroz egy jó terméket.
Gymnova81
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Gymnova81
tag
Pedig a BB10-hez nem sok ész kell. Mondom ezt WP használóként.Csak retardáltak ültek abban a teremben rajtad kívűl hogy senki nem tudott kilépni a menübe? Barátnőmnek Z10-ese van, ideadta nekem kipróbálni, és 5 perc után már majdnem mindent tudtam rajta. Jah, és hozzátenném rohadt gyors OS, hasonlóan a WP-hez. A WP-t azért szeretem, mert megbízható, nem fagy és ez is gyors, és a 8.1-el meg még jobb lett. Droidot az életben nem vennék.
De hát a jelszó ugye: "nem vagyunk egyformák" (hála a jó égnek ) -
GeryFlash
veterán
A BB elvileg pont az a telefon, amit 3 napig utálsz utána meg nem tudsz megválni tőle, nekem még nem volt, de kiváncsi lennék, az biztos hogy ilyen 5 perces nyomkodásos véleményekre nem adnék.
-
vittorio7
őstag
Kb. hasonlókat mondott egy barátom is a BB-ről. Kipróbált már sok mindent, külföldről szokta beszerezni a legolcsóbban a telókat. És nem az alsóbb kategóriájúakat. Mondjuk Ő most váltott almáról Nexus 5-re. Eddig tetszik neki.
-
Dr.Anonymus
addikt
Egyszer voltam egy technológiai konferencián, ahol egy-két mobil tech-el kapcsolatos előadást hallgattunk.
Körbe adta az egyik előadó - az akkor még újdonságnak számító - Z10-est.
Sokan próbálgatták, de én voltam az egyetlen az egész teremben aki képes volt a Z10-esnek kilépni a menüjébe egy programból. Én is csak azért mert láttam korábban egy videóban, hogy milyen gesztusokkal működik.Egyébként meg külsőleg az egész telefon teljesen érdektelen volt, egy iPhone maga a prémium királyság volt mellette.
Átlag emberek számára használhatatlan oprendszer, tömeg telefon külső...
Innentől kezdve nem láttam értelmét beszélni a BB-ről.[ Szerkesztve ]
-
macskea
őstag
válasz Dr.Anonymus #25 üzenetére
A BlackBerrynek a BB10-zel meg a felülről építkezés nem jött be. Legalábbis eddig. Nehéz megmondani mi kell egy új platform sikeréhez, szerintem teljes pályás letámadás meg akkora szakadéknyi átlagfelhasználói oldalon érezhető különbség mint annó az android és a windows mobile között, pedig az az android ami "megcsinálta a brandet" egy primitív hulladék volt az akkori wm-hez képest, csak azt egyszerű volt kezelni mint a faéket. Már ha ezt mondják így. Tisztán emlékszem amikor az egyik mókatársam büszkén mutogatta az új androidos csodáját, hogy mi mindent tud, végül kiegyeztünk abban, hogy valamivel kevesebbet mint az egy éves wm-es fosom. Más kérdés hogy az androidon minden funkció az arcodba volt tolva, nem kellett hogy érdekeljen a rendszer ahhoz, hogy kihasználd a lehetőségeit.
-
vicze
félisten
-
Ali G.
senior tag
még egy bukott oprendszer, még a samsungnak sem sikerül felfuttatni egy új oprendszert, nagyon nagy az android nyomása de majd mikor az android elbukik kíváncsi leszek melyik oprendszer lesz a legelterjedtebb
-
Én már várom azokat a teszt videókat amikor a Tizen és a Meego-t összehasonlítják. A jollat nem sorolom ide ,de azt is megtapogatnám
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MA!rtin
tag
Lehet még valami ebből.. bár, nem tudom mennyi térnyerése lehet..Mindenesetre nem 1-2 év kell rá az biztos..
Okostelód 8 mag nélkül mondd mit ér, a 8 magod sok RAM nélkül mondd mit ér, a sok RAM-od 6 inch nélkül, a 6 inch QuadHD nélkül mondd mondd mondd mondd mit éééér...
-
Ricardo
titán
A szolgáltatók visszalépése nem sok jót sejtet.
-
sz.balazs.95
veterán
én most úgy tervezem (ami amúgy tuti fog még módosulni. ) hogy a Z10 mellé veszek egy Lumia 1320 majd valamikor. Telefonáláshoz már irgalmatlanul nagy a 6", de játszásra/netezésre kiváló. nameg különben is csereérett már az Optimus 7-em.
-
AS
félisten
Remélem nem sg4 kinézetű lesz.
Mai napig megvan a Wavem.)Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Dr.Anonymus #25 üzenetére
A Z9100/910 felső kategóriás tizen telefon lesz. A pletyka szerint.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
halkow
őstag
válasz sz.balazs.95 #32 üzenetére
wp-t azt én is szeretem de inkább droidot vettem anno mert jó áron volt ,most is azt fogok venni ..... nemsokára
[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
XmoD
senior tag
meg egy, a megjelenes elott halalra itelt os
-
sz.balazs.95
veterán
-
halkow
őstag
válasz sz.balazs.95 #30 üzenetére
Ja te BB10-t részesíted előnyben abba nincs tapasztalatom, de tudok egy smást.....
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
-
halkow
őstag
válasz sz.balazs.95 #28 üzenetére
ez a top 4 szerintem a sorrend változhat
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
„Android a király! és kész... iOS a királyné wp pedig a herceg, BB10 pedig a gróf többiek a jobbágyok és az útonállók.....”
még szerencse, hogy ezt nem te határozod meg.
[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
tudtam hogy ez lesz
de amúgy is semmi értelme ezt erőltetni ez a dolgot.... Android a király! és kész... iOS a királyné wp pedig a herceg, BB10 pedig a gróf többiek a jobbágyok és az útonállók.....Alcatel onetouch idol2s the king
-
babkukta
senior tag
Nálam 2 rendszer nyerő, ez a droid és az iOS. Lassacskán a WP is kezd alakulni, de arra még várok. Engem a többi nem érdekel, főleg ha a Samutól ered....
Üdvözlettel, Tibi
-
Dr.Anonymus
addikt
nem tűnik életképes ötletnek lentről indítani egy platformot
ez nem sokszor jött be eddig
ez a "legyen olcsó és majd veszik mint a cukrot" megközelítés akkor talán működne is ha nem kapnánk már pár ezer forintért Androidos telefont akármelyik szolgáltatónál
az ún. fejlődő piacokon meg sokkal dominánsabban jelen vannak a no name android kínai készülék gyártók, akik még olcsóbbakameddig nem mutatnak be egy rendes felső kategóriás tizen telefont, addig annyira veszik majd komolyan az egészet mint a badát
elég bukta szagu az egész így
kár érte -
sz.balazs.95
veterán
nekem mindig is szimpatikus volt a BB10, ezért is vettem egy pár hónapja egyet a T-nél.
Egyáltalán nem bántam meg. Eddig talán ez a legjobb mobilom.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Had tippeljek.. full fém kaszni... beetetés.. pofára-esés.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Ihsahn
tag
válasz vittorio7 #21 üzenetére
Érdemes. De amúgy már nem is olyan drága, taval még bőven 100 felett volt, most már 70 körül lehet kapni. Alma sosem volt szimpatikus nekem sem, WP meg a csempék miatt nem tetszik.
"Ah, bollocks, there's no school like the old school and I'm the fuckin' headmaster" (BlackBerry Z10)
-
Ihsahn
tag
válasz vittorio7 #19 üzenetére
Pedig a BB10 teljesen jó. Én droidról váltottam, elégedett vagyok, nem váltanék vissza droidra, az tuti. Teljesen simán, akadásmentesen működik, gyors is, és droidos appokat is futtat. Korábban nekem sem kellett volna BB, a Z10-et nyertem, úgy kezdtem használni. De hát tényleg nem vagyunk egyformák.
"Ah, bollocks, there's no school like the old school and I'm the fuckin' headmaster" (BlackBerry Z10)
-
vittorio7
őstag
válasz xperiasigi #18 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz sz.balazs.95 #15 üzenetére
Ubuntu még fejlesztés alatt.
-
vittorio7
őstag
válasz sz.balazs.95 #15 üzenetére
És amiket írtál, mekkora a piaci részesedésük?
Az almát csak gyümölcsben szeretem, a BB szintén kilőve nálam. A win is.
Sailfish, Ubuntu, Firefox, alig találkozni velük. Szinte csak Droid van.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz vittorio7 #14 üzenetére
BB10, Sailfish, Ubuntu, Firefox, stb.
most is van alternatíva bőven, ettől függetlenül jó, ha jön ez is.Nem nagy, de létező, és aktív OS-ek.
[ Szerkesztve ]
-
vittorio7
őstag
Egyelőre nem érzem, hogy nagy jövője lenne. Bár kétség kívül lenne igény az Android mellett más alternatívára is.
-
C$abi
aktív tag
Nekem mindegy milyen az OS, csak ne fossa össze magát ha a játékból átlépek a korábban megnyitott böngészőbe és legyen bőséges a játékok listája az alkalmazásboltjukban. Úgy tudom az Android alkalmazások futtathatóak lesznek a Tizen OS-t futtató eszközökön így nem értem mit sír annyira mindenki.
-
akishamis
csendes tag
Érdekes, eddig mindenki azért sírt, hogy mikor lesz már a Tizenből valami, meg hogy a linux ilyen jó olyan jó, aztán most meg se tvre se telefonra ne jöjjön. ...
Nokia 3210+Windows 95
-
sz.balazs.95
veterán
-
GeryFlash
veterán
Jöjjön már ki, én mint Androidot szerető és Samsungot kevésbé szerető ember boldog lennék ha kijönne már, és a Samu átnyergelne szépen oda és nem rombolná az Android megmaradt imidzsét (köszönhetően a szupi TW-jüknek, aminek hála akár egy S3 is be tud szaggatni)
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Ez az...
-
xperiasigi
őstag
Hat...inkább látnám már a meego tovább fejlesztését..
Iphone 6s
-
gebro
aktív tag
Kíváncsi leszek rá, így első ránézésre főképernyő Meego-s. De inkább egy BB-t vagy egy Jola-t választanék.
-
leslieke
Jómunkásember
-
balazs1022
őstag
Galaxy s3-on fog debütálni a Tizen?
-
banhammer
veterán
Szkeptikus vagyok.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- Háztartási gépek
- Politika
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest