- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Tesztpadon a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forintban, telekomtól vásárolva. Hogy miért így, és miért nem direkt tőlük, annak az az oka, hogy sok KKV forintban akar fizetni.
Gargouille: jogos egyébként valahol, ha használod az új, extra szolgáltatásokat. Amiről most én beszélek, ott vállalalti alapverziós licencek vannak, de nagyjából azóta,hogy itthonról elérhető a szolgáltatás. Értem én, hogy a hozzáadott érték megnőtt, stb., csak nem érdekel. Adott cég ugyanazt használja belőle, mint tette 7 évvel ezelőtt: a levelezést. Annyi kibúvó volt, hogy szerződés módosítással lent lehetett még tartani az árat 1 évig. Hogy utána mi lesz, az majd kiderül. Sokkal jobb lett volna, az elejétől fogva emel rajta évente 10 százalékot. Nem anyagilag, pszichológiailag. Az is lehetne megoldás, hogy az új szolgáltatások úgy csomagba kerülnek, mert például nálunk tesznek a teams-re, még a onedrive-ra is. Két dolog fontos: az ár, és a stabil levelezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vicces képek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest