- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
Csak annyit tudok mondani, hogy mikor megvettem a HTC One S-t és érezhetőbben gyorsabb (a sunspider is ezt támaszotta alá) volt a böngészés mint az akkor már custom OC firmwaret futtató Prime akkor hírdettem meg eladásra...
Lehet hogy csak a TF prime volt egy nagyon rosszul sikerült cucc ebben az esetben elnézést kérek az elégedett T3 tulajoktól. -
smkb
őstag
És melyik SoC-al szerelt androidos tab teljesítménye volt jobb? Csak mert az előző Nexus 7 ben, a gyengébbik Tegra3 van, a Prime-al megegyező felbontáson és bizony nagyon kellemes sebességű. Érdekelne, melyik SoC-al szerelt Androidos tab volt gördülékenyebb, mint a Nexus 7 (ha már a Tegra3-al volt a probléma)
-
Spancho
senior tag
Egy ilyenre még én is vevő lennék.
Igaz nem vagyok nagy android rajongó ,de játszani netezni jobb lenne mint a Lumiám -
sutyi^
senior tag
Ezt a platformot és az "új" Nexus 7-et egymás mellé téve ugyanazért a pénzért ez nagyon harmatos...
-
lenox
veterán
Milyen ugyes nevvalasztas
.
-
O_L_I
őstag
Kicsit muszály trollkodnom.
Szerintem annyira nem volt érdeklődés a T4-re, hogy kénytelen az NVidia maga terméket csinálni rá.
Nekem pl a T3 teljesítménye annyira kiábrándító volt a Transformer Primeban, hogy tuti soha többet nem veszek tegrás cuccot. -
gaben88
őstag
Egy fullos Tegra 4-es tabletre vevő lennék!
Jöhet!
-
-=MrLF=-
senior tag
Nekem is tetszik, kéne és egyetértek az AMD ne csak mutogassa, hanem hozza is ki a referencia gépeit.
-
tjb007
nagyúr
Ezeken a sajtóképeken már egy fokkal jobban néz ki, de sajnos ettől még a való életben nem lesz egy szépség.
Az ár viszont nettó és csak ajánlott, szóval gyakorlatilag lehet akár 300 dollár is az ára.(#5) tamas1985
Lényegében igen, de az NVIDIA is csak gyártatja, tehát fizikailag nem kerül kapcsolatba vele.
[ Módosította: Qru ]
-
b.daniel
senior tag
Nekem kifejezetten tetszik. Az 1 GB RAM nekem bőségesen elegedendő, és ha nem lesz nagyon elrugaszkodott a hazai ára, akkor lehet be is nevezek egyre
mondjuk az üzleti modell szerintem kicsit fura. Ok, hogy VGA-nál bejön, de tabnál...:/ hát meglátjuk majd
-
banhammer
veterán
Az egy giga így 2013 őszén már elég meglepő, főleg egy ilyen nagy név esetében.
-
satz18
őstag
Az AMD-nek is ezt kéne tenni a kis temashával trollolo.
-
Nigér
őstag
Azért az az 1 giga memória már határesetnek számít...
Már ha ennyi lesz benne. -
alevan
őstag
Nem rossz ötlet az Nvidia részéről. Csak maradjon ilyen alacsony az ár és vetekedhet a Nexusokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest