- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel topik
- Így néz ki az újratervezett S Pen
Új hozzászólás Aktív témák
-
dagonya
aktív tag
a leírt példát tartom irreálisan túlzónak. szerintem nagyon nagy távolság van a nemfriss win7, vagy a routeremen lévő ezeréves firmware és az "ellopják a mailcímem, csinálnak vele simkártyát a nevemben, majd elbankolják a vagyonomat a kajmánszigeteki számlára" között.
ha meg én vagyok a nagyongazdag csávó, akinek ott liheg az összes szuperhekker a nyitott portjai előtt, akkor minden bizonnyal egy öreg laptopon intézem az életbevágó ügyleteimet amin egy windows 7 fut, mert nekem az tetszik jobban és ezért jól el fognak lopni mindenemet ... teljesen életszerű.
mondjuk a Bezos telcsijéről csak lenyúlták a pöcsös képet az arabok, de azért kicsit más tészta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest