- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
A 2x-es áramfogyasztás akkora hazugság, hogy neki lehet támaszkodni. Másrészt pedig össze sem hasonlítható a 970 a 390X-el, mivel utóbbin 2x annyi memória van, tehát eleve többet fogyaszt a több GDDR5 miatt. Ha legalább 30%-al több fogyasztást írtál volna, akkor OK. Az meg mondjuk sokaknál a lesz@rom kategória.
A játéktesztek alatt is 5-10 fps-el kapsz többet, amivel remélem életed végéig jól laksz. Aztán majd idén év vége felé dobhatod ki a kisebb fogyasztású VGA-dat a Pascal miatt, míg a 390X továbbra is jó lesz, a Pascal fogyasztásban meg szépen fel fog zárkózni...mindezt kisebb csíkszélen. Tehát összességében mindkét VGA elvileg kevesebbet fog fogyasztani. -
törölt tag
Hát, nem tudom. Még a polaris/pascal előtt tervezek új gépet és nem fogom megkockáztatni a 900-as szériát. Nem 1-2 évre tervek. Mindig az újabb technológiákat támogató gyártót választottam eddig.
(pedig ki is néztem magamnak a 950-est, de arra jutottam, inkább még gyűjtök. 380x lesz sztem, függ a sima 380 közti árkülönbségtől majd...) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest