Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Ja bocs, csak nem fejtettem ki, ha a technologia letezik igen valoszinutlen, hogy maga az apple fejlesztette ki, es azt is ketlem hogy kizarolagossagot eladtak volna neki. En is ugy gondoltam, hogy ilyen jellegu keszuleket, barmelyik ceg, ha tb-s papirt tud szerezni akkor meg minosegben is megut egy szintet.
Szerencsere en nem vagyok cukorbeteg, remelem nem csak me'g... csak tudod megszokod, hogy napi rendszeressegel, mobil csorog, mero csipog, es ha nem is latom tudom hogy utana tolja me'g a masik tut is (foleg az elso 3 honapban most van amikor 2 felet is egyszerre).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple Watch majdani generációjának fő profilja egy olyan fejlesztés lehet, ami valóban nélkülözhetetlen képességekkel bírhat felhasználók millióinak életében.
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest