Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
O$zkł
aktív tag
az érdekelne engem hogyha diamondra telepítem akkor ennél is lehet nagyítani a d-pad simogatásával?
-
graffity
csendes tag
sziasztok egy olyan kerdesem van hogy xperiaval ha jutubrol akarok vidijot nezni akkor csak ugy tolti be a videot ha net gprs van beallitva. tehat csak ugy buffereli be ha halozathoy kapcsolodik wlannal sima my work network vagy the internet beallitassal nem mukszik miert?
-
Feltettem a diámra nagyon bejön.

-
tuskooo
addikt
Nincs senkinek se olyan gondja, hogy egyszerűen szétesik a kép? Nálam ez van, de ahogy olvasom rengeteg wm6.5-ös qvga gépen szívnak ezzel

-
sippet
senior tag
hát nem tudom, nekem az oldalak megjelenítését eddig nekem a 2,8"-es qvga képernyőmön gyakorlatilag asztali desktop-jellegű megjelenítéssel adta vissza, zoomolás után pedig tökéletesen tördelt. de ez tényleg nem igazán érdekes, túlteszem magam rajta.
a turbo nálam működik bétához képest tisztességesen.
-
cousin333
addikt
"hiba igazából a dupla kattintós zoommal van"
Nézd a dolog jó oldalát, leglább már jól működk a linkekre kattintás...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"a weboldalakon a szöveges hasábokat alapból a zoomolás után optimális szélességű hasábokra tördeli, ami teljes nézet módban agyonvágja egy jól megcsinált oldal esztétikáját"
Nekem úgy rémlik, hogy a 9.51 béta is ezt csinálta. Ráadásul a 9.7 bezoomolva is rosszul tördel néha.
"ha a turbo be van kapcsolva"
Ezzel nincs gondom, ha a Turbó be van kapcsolva, akkor kilép a legelső oldalletöltési kísérlet hatására.

"ami nagyon durva, hogy acid3 teszten 97/100 pontot csinált, de youtube-on 100/100-as videót is rakott ki valaki."
Ezt pl. én csináltam

"ilyet nem tudom, tud-e bármi más, talán még az asztali böngészők se."
Opera 10 béta, Safari 4, Chrome 3 (bár utóbbi nem tökéletes, de 100/100). Szóval azért már vannak szép számmal ilyenek, csak nem IE-ből és FF-ből kell kiindulni..
-
sippet
senior tag
baromi jó az új verzió, nekem bejön, gyors és letisztult, hiba igazából a dupla kattintós zoommal van, az néha nem nagyon akar működni, de sebaj.
amivel problémáim vannak:
1. a weboldalakon a szöveges hasábokat alapból a zoomolás után optimális szélességű hasábokra tördeli, ami teljes nézet módban agyonvágja egy jól megcsinált oldal esztétikáját, nekem ez nem annyira tetszik. sokkal jobb volt a 9.5-ben, ahol zoomolás után újratördelte a sorokat.
2. ha a turbo be van kapcsolva, akkor linkre hosszan nyomva nem ajánlja fel az új lapon való megnyitást, márpedig mobilos böngészőn én nem fogom kivárni, hogy pl. egy híroldalon visszalépéskor állandóan újra betöltögesse a nyitólapot, még ha azt gyorsan is csinálja.hát nagyjából ennyi, úgyhogy nálam már most ez lett az alapértelmezett böngésző. ami nagyon durva, hogy acid3 teszten 97/100 pontot csinált, de youtube-on 100/100-as videót is rakott ki valaki. ilyet nem tudom, tud-e bármi más, talán még az asztali böngészők se.
-
T0rnad0
addikt
Érdemes kipróbálni, nekem nagyon tetszik. Vannak hibái, de gyors

-
gabor85
őstag
Első sorban WIndows

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)