- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Picturemaker #8 üzenetére
"A keresztben lévő HDD tartó meg egy jó nagy hiba, persze nem csak ennél a háznál.
Igaz, hogy "madzagokat" könnyebb elrejteni, de az első venti hatását szinte teljesen lenullázza."Egyetértek veled. Ritka hülye megoldás ez, akárki találta is ki.
Szerk.: Ez a ház egyébként külsőre valóban egyszerű, s emiatt tetszik nekem.
A rácsozást az elejéről viszont lehagytam volna. Egy szimpla, fekete, matt előlappal még jobban nézne ki. -
szki
őstag
válasz
Picturemaker #8 üzenetére
Ízlések és pofonok a designra...
"Az előlap mögött egy 1000 rpm-es fordulatszámon üzemelő 140 mm-es venti..."
Azért ez csak elbír pár hdd hűtésével.
Nekem a CM HAF-932-ben szintén elforgatott HDD-k vannak, és nem melegszenek túl. Bár az ugye HAF ház, és 23 cm-es venti hűti 500-as fordulaton...Ebben a Fractal házban az egyszerűség, és praktikusság tetszik. Bár kétségtelen, hogy az előlapi csatolók többféle is lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Silverstone st1200-pts tépegység
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest