- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Cimi+Csabi #52 üzenetére
De más márka is elszállt az árakkal, HTC ugyebár mint jó példa. Engem igazából az zavar, hogy az árát is megirigyelték a riválisok nem csak a kezelőfelületét iphone-nak. Nagy lenyúlások mennek sajnos, bár azt hozzáteszem, hogy az elődhöz képest ez a 3g s nem drága, csak a 3g volt alapból drága
meg a nyitó iphone. (touch árából indultam ki anno, ha az annyi amennyi akkor hogyan sikerült ennyivel drágábban adni az iphone-t..de ez már régi történet)
Most az okostelefon a növekvő piac, sokan lépnek be erre a területre és a meglévő gyártók is ide helyezik a hangsúlyt, így én reménykedem hogy egy év múlva elérhetőbb áron lesznek korrekt készülékek wm7 és androidon. Amire lehet az apple is reagál, majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest