- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie_smith
aktív tag
Első!
Nem értem miért nem.
@Haaardcore
Teljesen igazad van![ Szerkesztve ]
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
Haaardcore
csendes tag
Most az a hatalmas probléma, hogy nem létesülnek új gyártósorok? Szegény Samsung...
Mit szóljunk mi itthon, ahol megszűnnek (munkahelyekkel egyetemben)?
-
crue
őstag
válasz Haaardcore #2 üzenetére
Hol van az leírva, hogy hatalmas probléma?
-
jacis
nagyúr
válasz Haaardcore #2 üzenetére
A cikket Te olvastad amúgy?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
zack
nagyúr
Aki itt nagyot bukhat ebből az egészből, az az Apple. Még csak sajnálni sem tudom őket, mert ezt az egész szabadalmi háborút ők indították, úgy hogy közben függtek a Samsungtól.
Persze ez egyik félnek sem jó, ezért sem értem ezt az egészet, pláne úgy, hogy az Apple nagyban függ a hardver beszállítóktól... Nem volt véletlen az a hírmorzsa sem, hogy az Apple nem tud elég i5-öt gyártani mert nincs elég kijelző...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
saelin
veterán
De ki tudja meddig függ még másoktól az alma. Azt tervezi, hogy teljesen független lesz más gyártóktól és mindent maga akar legyártani. Más kérdés az, amíg ez nem valósul meg miért cseszik ki magával... Vajon összejön nekik?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
quarros
tag
Soha ne mondd, hogy soha. Simán elképzelhető, hogy a recesszió elhatalmasodása esetén vissza viszik a gyártást az USA -ba és az ebből kovácsolható marketing előnyből kikompenzálják a gyártási költségek növekedését. (Már látom is a szalagcímeket: APPLE mert IGAZI Amerikai termék!)
[ Szerkesztve ]
-
Haaardcore
csendes tag
Onnantól kezdve gondoltam annak, hogy a kapacitásbővítés lassítása hírértékű.
A magyar gazdaság állapota miatti felfokozott érzelmi állapotban megengedtem magamnak némi költői túlzást. Remélem azért olyan cikket nem fogok olvasni itt soha, hogy pl az "Apple gyártószalagjain tegnap délután 4 és 5 között áramkimaradás volt ezért kevesebb telefon készült..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- 15 Pro 128GB Black Titanium
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest