- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remélem sikerül ezt befejezni magatoktól is.
-
pauliboy23
senior tag
Szubjektív, de szerintem erősen korosztály függő ez a kérdés, a multi vs single között. Én pl már közel sem multizok annyit, mint a 360/ps3-as időkben, és nem csak azért, mert család, kevesebb idő stb, hanem már nem köt le annyira. Számomra a multi már másodlagos.
-
Én single-párti vagyok, mert nem akarok másokkal játszani, nem is vagyok jó a legtöbb multi játékban, szóval nekem nem élvezet, hogy elvernek.
Cserébe élvezem ha a magam tempójában felfedezem a játékot, a történetet, bele tudom élni magam, mint egy jó filmbe.És nyugodjon le mindenki,vannak jó single játékok, nem fognak kihalni, legfeljebb nem az EA-től, hanem kisebb cégektől kapod meg őket.
Az meg fasság hogy csak párszázeret adnak el a single játékokból. A Witcher sorozat pl 33 millió példányban kelt el.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Fitzgerald #31 üzenetére
Annyira nem volt sz@r, leakciózva húztam be PS4-re, napi 1-1 óra kikapcsolódásra tökéletes volt meló után.
-
XuChi
addikt
Már bocs, de miért kell engem, aki a pénzét adja, rákényszeríteni erre ? Vegyek meg egy játékot, és ha nincs ismerősöm, akkor majd ott állok, hogy van egy játékom, és nem tudok vele játszani ?
Egy Mass Effect story orientált játékmenetét mégis hogy lehet multiba játszani ? Sehogy!
Egy Doom Sroty mód multiban ? Jó vicc.
Egy Tomba Raider ? Ezernyi Lara fog rohangálni egyszerre ? Tessék ? Jah éppen csinálom a Tomb-ot, és jön egy seggfej troll f@szfej, és keresztbe tesz nekem ? Ez lenne a kihívás? Kösz de kösz nem!
Hallgassam amint a sok ovodás pistike nyekereg a fülembe? Rihegnek röhögnek ? Kössz de kösz nem.
Ha neked erre van igényed
Hagyják meg a single élményt. Választhassak, hogy beengedem e a sok seggfejet a játékvilágomba vagy nem.
Ne erőltessék rám, hogy csak multi!Death Stranding: Állítólag, ha a játékban a kisbabát megöli valaki, onnantól vége, sosem lesz többet. Jah értem, megveszem a 20k-s játékot, és első nap valamelyik köcsög hülyegyerek megöli mert éppen troll, vagy csak szimplán hülye, és onnantől, több millió játékos meg kapja be, az a story irányt már senki nem fogja megismerni. TESSÉÉÉK ??? MIÉÉÉRT ? Jah single-ben, meg vagy megölöm, vagy nem, és máris 2x játszhatom végig. Van választásom!
Szóval én nem örülök az rám erőszakolt multinak. Állandó Online kapcsolat, csalók, trollok, hülyék mindenütt. Kössz, nem kérek belőle!
-
YASKATIR
senior tag
Akkor nem jatszol az adott jatekokkal ez ilyen rohadt egyszeru. Itt te vagy a kisebbseg, mivel az emberek tulnyomo resze multiban akar jatszani, sirnod ezert pedig felesleges, mert semmi sem fog valtozni, sot... minden a multi iranyaba tolodik el, nagyon helyesen.
Mi abban az elvezet, hogy elore scriptelt dolgokat latsz folyamatosan? Mi abban az elvezet, hogy a legnehezebb fokozaton is olyan segg buta az AI, mint egy 5 eves gyerek? Hogyan lehet ugy elvezni egy jatekot, hogy nincs benne kihivas es szinte kizarolag nyersz?
-
Fitzgerald
veterán
A fos játékok mindig gyorsan kerülnek Access-be.
-
idegen lény
addikt
válasz
HELLAFLUSH #29 üzenetére
Mert a "payback" azt jelenti, hogy megtérülés.
-
HELLAFLUSH
őstag
pc-n valaki egyáltalán le tudta tölteni? accessben benne van, de ha rányomok azt írja ki, hogy vegyem meg... pedig él az előfizetésem
-
XuChi
addikt
válasz
idegen lény #18 üzenetére
Én új címekkel akarok játszani a jövőben, nem a régieket újra játszani
-
Medocsabi
addikt
válasz
#72042496 #20 üzenetére
Jó hát van mindnekinek bőven akinek goldja is van,de számomra a meglévő párszáz játékból jó ha 10%-nak van értelme. Én pl nem tudok azzal játszani ami nem érdekel, hiába van meg. Mondjuk kinek mi a remek játék, van akinek egy 150.000 ftos konzolon pl a flipper is az...
NFS részével 100% egyetértek -
törölt tag
Pedig bőven vannak remek single player játékok. Nekem már most annyi van a listámon, hogy talán 120 éves koromig se érnék a végére.
Újabb NFS-ből én a Runt próbáltam, de az maximum demónak lett volna jó. Nagyon gáz játék, 3/10 és akkor még jószívű voltam.
-
Corleone33
senior tag
az a vicces hogy az Origin Vault oldalon még mindig fel van tüntetve a 10 órás trial között a Fifa 18 mellett
ezt azért illene frissítenük.
-
-
XuChi
addikt
De ha egyszer nem akarok másokkal együtt játszani akkor mi van ? Menjek a fenébe ? Miért van igény erre a rohadt nagy multizgatásra ? Miért kell nekem más emberekkel együtt játszani ??? Nem akarok csapatban lenni, nem akarok másokkal beszélgetni, nem akarom hogy a képernyömön npc-k helyett idióta hülyék bénázását, idegesitő ugrálását, visitozását kelljen néznem / hallgatnom.
Történeteket akarok, egyedül, magamban. Új világokat, felfedezni, megismerni stb.
Ha ez megszűnik, páros lábbal fogom széttaposni a konzoljaimat is és a gépemet is és új hobbi után nézek.
-
XuChi
addikt
válasz
idegen lény #11 üzenetére
Eleve herótom van a multiplayer címektől! A TF2 story része meg egy rossz vicc. Mire megkedveltem a Titan-omat, már vége is volt a story-nak. WTF? 6 óra volt a story kb ?
Sajnos félek hogy lassan tényleg nem lesz több single játék csak köcsög multi
-
-
XuChi
addikt
válasz
Rigormortiis #6 üzenetére
Pedig jogosan, mert mind egy rakás sz@r a köbön!!!
NFS, BF, SW BF, Fifa, TitanFall, PvsZ és az összes többi egy forintot nem ér. Még ingyen sem játszom velük.
Egyetlen EA játék van amit tudtam értékelni, az az Unreveal. Semmi több.
-
Rigormortiis
veterán
Kíváncsiságból ránéztem Metacriticre, mennyin áll csóri Payback.
4.1-en. Mondjuk én a Critics értékkel sem értek egyet, de oké, nem egy világmegváltó darab, viszont kíváncsiságból ránéztem pár EA játékra, amikkel én is játszottam, és átlagban 2 egész ponttal kevesebb értéken vannak az User szamok, mint a hivatásos tesztelőké.
Na ez az, amit pofátlannak tartok. A Payback sem egy megkerülhetetlen árkád száguldás. De nem 4 pontos játék. Én is akcióban vettem 4-5 ezerért, annyit nagyon megér.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Rigormortiis #3 üzenetére
Én a Run óta nem játszottam NFS-del, ezt kipróbálom
1 hó Accesst megér
-
Rigormortiis
veterán
válasz
idegen lény #5 üzenetére
PS4-en játszom.
Az utóbbi 1-2 évben kb minden EA játék le van húzva, de valami bicskanyitogatóan pofátlan módon.
-
idegen lény
addikt
válasz
Rigormortiis #3 üzenetére
Milyen gépen?
-
Medocsabi
addikt
Év vége felé meg jöhet a Battlefront 2 is
-
Rigormortiis
veterán
válasz
idegen lény #2 üzenetére
Semmi gond nincs vele. Én a Rivals és a 2015-ös NFS után toltam. Teljesen vállalható kis NFS, bár nem kevés Forza Horizon vonás is fellelhető benne.
-
GodGamer5
addikt
Na ez a játék ingyen se kéne. ( Több napnyi játék után mondom ezt, mielőtt valaki letámad.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest