- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Valamiért kétszer ment el, törölhető.
-
M@trixfan
addikt
A korlátlan idejű hozzáférés dobozos játék szinten van (40-50 dollár), a 3 és 5 napos bérlés ára még elmegy (4-6 dollár). 2013-ig garantálják a mostani programok elérhetőségét. A 15 dolláros havidíj mellett kicsit pofátlanság teljes áron bérbe adni a játékot 3 évre 720P felbontásban, nem tűéles képminőségben.
-
TomBennet
tag
Én ezt úgy tudnám elképzelni, ha az otthoni asztali gépem helyettesítené a cloudot, akkor nem lenne gond a sávszéllel a helyi hálózatban. IPaden nagyon tuti lenne mondjuk starcraftozni, bár az érintőképernyőre nem ártana optimalizálni kicsit.
-
oO7
őstag
Voila... Gizmodo -s srácok már le is tesztelték a cuccost: [link]... szerintem ez elég jó megerősítés a problémafelvetésemre
csak úgy érdekességként: láttam nagyon hasonló megoldást a Sony -nál... a PS3 tud ugyanilyen streamelést művelni PSP -re... RemotePlay néven fut a funkció...
-
DriderG
tag
válasz
jimessor666 #26 üzenetére
Valóban elszomorító lenne egy ilyenfajta jövőkép. 100% internet-kiszolgáltatottságot jelentene, illetve semmi sem lenne fixen a tulajdonodban, miután kiadsz a játékért x összeget. Egy account lopás, és oda minden. A másik meg az, hogy egy stream-elt, késleltetett videót nézhetsz, ami majdnem olyan, mintha a YouTube-ot néznéd. Kisértetiesen hasonlít ez a fajta megoldás a régi tv műsorokhoz, ahol a telefonnal lehetett a képernyőn mozgatni a figurát: pl.: Elektor Kalandor '93-ból
-
jimessor666
aktív tag
Minden lehetséges,ahogy a digitális disztribóció is jelen van már jó ideje a világunkban... igen,valószínű ez a jövő és nem kicsit... nagyon.
Mi se várjuk a kaparós plasztikkártyás játék-, szoftver vásárlásokat,de ha ez lesz,semmi kézzel fogható materiális tok,lemez,kisfüzet, akkor ez lesz,nagyon nem tudsz ellene mit tenni, persze ez még a nem annyira közeli jövő,szóval... élvezzük ki ami most van
-
DopeBob
addikt
Hát ha ez tényleg így működik, gyakorlatilag kinyirták a konzolokat és a személyi számítógépek és nélküli fejlesztése is értelmét veszti
Lehet, hogy lassan ha veszek online mondjuk egy Windows7et, csak egy RDP címet kapok?
-
Fortissimus
őstag
jo cucc, vegre nem kell majd uj gep egy-egy uj jatekhoz
-
oO7
őstag
kicsit számolgattam és van amit nem értek...
kiindulási alap: egy 1080p -s film (bluray minőség nem tömörgetett mkv) streameléséhez 6MB/s (avagy 48Mbit/s) sávszélességre van szükség... ez még csak egy 24fps -es film szóval játék esetében ez x2... aztán ottvan az is, hogy az irányítás adatait el kell küldeni a szervernek, aminek renderelnie kell high grafikában 60fps -el a játékot ÉS realtime tömöríteni (encode -olni) és küldeni nekem, a drót másik végén ülő játékosnak...
Arra akarok kilyukadni hogy ennek azért bőven zavaró laggja és iszonyatás sávszélesség igénye lesz...szerintem a mai processzorok-videókártyák (meg a közeljövőben jövő CPU-GPU kombók) teljesítménye, energiaigénye mellett ez a szolgáltatás egyszerűen haszontalan és felesleges bonyolítása az életnek...aztán még az is hogy szigorúan a nethez vagy láncolva és egy kis ingadozás és már dob is le a játék...
várjuk meg az első hands-on teszteket aztán majd kiderül mit tud... de még ha jónak is tűnik, technológiailag akkoris egy feleslegesen nagy bonyolítás
-
jimessor666
aktív tag
Ahogy a fejlesztőket ismerjük,ha megegyeznek ezek után az Apple-el,akár egy BT-os vagy Wi-Fi-s kontroller is kijöhet hozzá,olyan mint amit a többi OnLive-os cucchoz is kaphatsz majd,ha van rá szükséged,na,akkor mehet teljes képernyőn és "normális" (tudom,sokaknak nem szívügye a kontrolleres FPS irányítás,de még mindig jobb lehet mint a tapiképernyős...
) irányítással....
Egyébként megáll az eszem nekem is,teljesen kész,annak ellenére hogy tényleg néha laggolt a kép,ez több minden miatt lehet,ne menjünk bele, így is AWESOME!
-
euchi
aktív tag
Kár, hogy pont egy fps-t mutattak. Elég nagy szívásnak tűnik az irányítás. Nem erre vannak kitalálva ezek az eszközök. Oké, hogy platform független, de kétlem, hogy valaki iPad-en, vagy iPhone-on fog fps-t tolni. Na mindegy, úgyis te döntöd el, hogy min fogsz játszani. Pont ez a szép benne.
-
Gude
senior tag
Még mindig döbbenet
-
chubii
senior tag
Hát ez tényleg nagyon durva !!
Ha lenne pénzem rá,akkor azonnal rohannék venni egy iPad-et...
-
Razuel
aktív tag
Azért mintha egy picit szaggatna a borderlands az elején.
Egyébként tényleg ha így halad durva cucc lesz belőlle.. -
AXisBOLD
addikt
eszméletlen.
sokat olvastam már az Onlive-ról, de így látni egészen más.
-
Prof01
veterán
Ez tényleg durva!
Kíváncsi vagyok milyen árban lesz majd! -
huszar90
aktív tag
még most is keresem az állam
-
ViTaZi
aktív tag
Lehet nem kell már pc-t ujítani ha ez lesz
-
Gude
senior tag
Iszonyatos iramban fejlődik a technika.Gyakorlatilag követhetetlen
A holmi nagyon brutális
-
Viktor77
titán
Kiváncsi lennék, volt-e kihelyezett Onlive szerver az E3-on?
-
EczkE
veterán
Ez nagyon dúrva.
-
kenny123
addikt
Ez rettenetesen jó.
-
gybazsi
senior tag
Nem semmi 1 cucc. Ha ez tényleg így működik, akkor elég valószínű hogy búcsút intek a windows-nak, és csak az Ubuntu marad a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest