- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
Alogonomus #190 üzenetére
Értem. Tehát nem csak egy sima biztonsági kockázatról van szó, amit vagy javít a user a javításokkal vagy nem, hanem ha nem telepíti a javítást az később a szoftverek teljesítményére/kompatibilitására is hatással lehet, mert a fejlesztők a javított verzióra készítik a szoftvereket. Így már kicsit máshogy hangzik...
-
Ragnar_
addikt
válasz
-Skylake- #144 üzenetére
Alapjában véve nem szántam komolynak a hsz.-t, de úgy látom a humorérzék nem az erősséged..
98%, hogy Magyarországon Intel szervereken vannak tárolva a banki adatok. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy egy hobbyhacker fogja és leemeli egy teljes bank pézmennyiségét, de az elméleti kockázat benne van. De alapjában véve nem hinném, hogy ilyen adatközpontok ellen proci védelmi hiányosság miatti hackek történnének (De ha mégis, szerintem az csak belső ember lehet..
)
-
Ragnar_
addikt
válasz
runingman #126 üzenetére
Én semmiképp nem pánikolnék, a Google majd ír rá valami javítást, ami nem lassítja a procikat
Egyébként az nekem is beugrott, hogy lehet, ha nem kutatják célzottan a területet egy sima rosszindulatú hacker az életben meg nem találja ezeket a proci alapú sebezhetőségeket, amíg nyilvánosságra nem hozzák.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces videók
- Milyen videókártyát?
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Keresünk dokkolókat
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest