- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xpredator01
csendes tag
NEKEM ILYEN DOLGOZIK A GEPEMBEN!MINDENT VISZ , MINT A S....R!KIRALY EGY KARI,AZ EGYSZER SZENT!
-
Thauxeeb
tag
Ez miben jobb mit ha simán SLI-be teszem a kettőt? Egyszerre romlik el? Mert ebbe is csak egy belső SLI híd van...
-
Whit3Rav3n
senior tag
Az Anandtech azt írta hogy az egy kártyához is kell az sli certified lap attól függetlenül hogy nf 200 van a kártyában. "Furthermore there’s a catch as to what motherboards the 2Win will work with. As the 2Win presents itself as a pair of GTX 560 Tis, in keeping with NVIDIA’s SLI licensing requirements NVIDIA’s drivers will only enable SLI if it’s plugged into an SLI certified motherboard. So on non-SLI motherboards the 2Win would only function as a single GTX 560 Ti in spite of the presence of both GPUs on the same card. This shouldn’t be a big issue given that most enthusiast boards are SLI certified, but it’s something that needs to be checked before purchasing the card. " Egyébként is mindegy hogy mi van a kártyában mert az nf 200 nem kell technikailag az sli-hez csak azt teszik bele mert azt gyártja az nv mint pci-e controller.
A 2 kártya nem is sli hack-el fog menni hanem az EVGA által kiadott custom driverrel.
@Cyberpunk: a probléma csak az hogy az sli-hez nem kell semmiféle vezérlőlapka, az sli certified csak annyiból áll hogy a chipset gyártó szépen fizet az nv-nek hogy ő engedélyezze az sli-t a driverben. Szóval nem technikai oka van hogy nem megy az sli nem sli certified chipseten simán hogy szedjünk ki több pénzt a vásárlóból dolog.
-
kazso
tag
válasz
Whit3Rav3n #51 üzenetére
Az SLI-hez már rég nem kell SLI certified lap. Nekem is jelenleg 2db GTX 560 Ti megy SLI-ben egy 790FX lapban
Mondjuk ahhoz, hogy 2 ilyen 2win kártya menjen quad-ban, ahhoz már a jól bevált SLI hack nem működne, mivel a driverben a GTX560 "quadosítása" van tiltva, alaplaptól függetlenül.
Az SLI hack pedig 1 kártyához nem is kell, mivel magán a kártyán NF200 lapka van, ez pedig támogatott a driverben (furcsa lenne, ha nVidia a saját chipjét tiltaná).
-
Whit3Rav3n
senior tag
A gtx 570-hez képest nem rosszabb a 6970, a gtx 580-nak meg sosem volt ellenfele szóval nem tudom mi a probléma én sem.
Egyébként az EVGA már írta hogy lesz majd hozzá custom driver amivel menni fog 2 kártyával is az sli. Viszont még 1 kártyához is SLI certified lap kell mert különben az nv blokkolja az SLI-t mert mi az hogy nem fizetsz nekik a lap vételével és még azt képzeled hogy sli-t használhatsz.
-
echterion
nagyúr
(#49) Psychopeti:
-
Psychopeti
senior tag
UP!
-
Boxi88
őstag
Szép nagyra sikerült, bár ahogy látom a mérettel teljesítmény is jár mellé! Nekem ehhez a kártyához már új házat is kéne vennem...
-
dlacika
csendes tag
Ha egy árban van az 580-al szinte, akkor meg minek venni az 560 ami fel van turbózva és szélturbinák hűtik a kompenzált turbózás miatt.
Egy fél év múlva, hallani hogy centrizik a PC. a nagy zajtól.
Érdekes drágább a ventilátorok, mint a 580 csip, ha pénzem lenne akkor az 580-ast venném meg. -
Mozsa
tag
Ez már tényleg olyan mint egy tégla.
-
(ÉN)közPONT
őstag
A hűtőnél a műanyag keresztpántjait csípőfogóval távolítanám el a ventik elől....de árban és tudásban nekem pont elég lenne..
-
echterion
nagyúr
Ez mekkora kazán. Ilyenkor, téli időkben jól jön a panellakások gyenge távfűtésének megtámogatására.
-
Pantal
senior tag
Kicsit állat.
-
mepet
addikt
Azért van egy árban a GTX580-al, mert ebből mindössze egyetlen darab lehet a gépedben. És "csak" 2giga ram figyel rajta.
Aki ilyen kategóriában gondolkodik, annak fontos a bővíthetőség. 580as mellé vehet még több 580ast. Darabján 2 giga rammal.Azt nagyon jó ötletnek tartom, hogy 3DVI + 1HDMI, tök értelmetlen a Display Port meg a mini Display port, csak arra való, hogy az 1000Ft-os átalakítók helyett 10000-eseket kelljen venned... Márpedig ilyen kártyák mellett nem olyan ritka a 3 monitor (és természetesen DVI minden monitoron van, míg a többi nem feltétlenül!). Ha pedig a plazmádra vagy az LCD tévédre kötnéd (a LED TV is LCD a gyengébbek kedvéért!), akkor ott a HDMI.
-
- = Zk = -
félisten
nem sz.rral gúrítanak, az fix!
-
Chp
őstag
Ezek BETEGEK!!!
-
banhammer
veterán
Szép emberes nagy kártya.
-
bteebi
veterán
Komoly kártya, jó ötlet volt. Szerintem szép is, bár az árcédula lehetne vékonyabb
. Persze ez sajnos egy megszokott ár egy ilyen kártyáért.
-
BeLucZ
addikt
hardwarecanucks tesztet melegen ajánlom figyelmetekbe, eléggé megbízható oldalnak tartom , az ő tesztjükből szűrtem le a következtetést
-
BeLucZ
addikt
ti kurva nagy okos emberkék, nem a slihez viszonyitottam hanem az 1 gpus 580 és 570hez , cfx nincs is a tesztben
az 1 gpus nv csodáktól is le van maradva rendessen ebben a tesztben legalábbis
nézd meg pl bf3 ultra preset 2560ban hiába a nagy 2 gb vramja a 6970nek majd fele a min fps az 580hoz képest, mert gyengén szerepel a gpuja ebben a tesztben, nem állitottam valótlant egyáltalán
-
-
Cyberpunk
félisten
Kevés az a vRAM.
-
akinho94
tag
Elfogadnám!!
-
mikej95
aktív tag
Mért néznek úgy ki ezek a csúcs EVGA kártyák, mintha szigetelőszalaggal lennének összeragasztva? Jót tesz ez a desing a légáramlatnak?
-
Találtgyerek
veterán
Szép darab,gtx 560ti vagy gtx 570 sli-n gondolkodom.Szerintem jobban jövök ki 2db kártyával.Fogyasztására mondjuk kíváncsi lennék.(Közben megtaláltam a tesztekben.)
-
MZperX75
addikt
Ja az sli,vagy CFx-ekhez képest lemaradásban? nem csoda,így egy kicsit cslóka a teszt.
3db 1 gpus kártya volt a listákon a tesztekeben a többi csak 2kártyás.
GTX570,GTX580,HD6970(a tesztek alapján is min fps-eket tekintve minden tesztben a 2 GTX között volt a HD6970 persze GTX570-hez közelebb) Igazábol nem kullogott a sor végén.
0+AA val tesztelve? miért nem maxon? Csalóka
1-1 játéknál GTX580 is eléggé meg volt vele közelítve. tehát te nem tom mit nézel.
Mindegy,MÁS:A tesztből igazából, amiket kolega linkelt,ha már 2 gpu-s kártyát tesztelnek,szerintem igen is hiányzottt egy.
GTX590,HD6990,HD6870 -X2,és esetkleg egy jó öreg HD5970-es kari.HD6870X2? GTX560Ti(X2)? hasonló teljesítménnyel?
-
KisTopi95
aktív tag
Elég szörnyetegnek tűnik. Többen is írtátok ezt a dual gpu-s dolgot. Nekem is volt 2 gpus karim, és szívtam vele rendesen. Többet ilyet ne.
-
pusszycat
nagyúr
Aszem ez a kártya többet fogyaszt mint a gép többi része összesen.
Samsung Wave GT-8500
-
BeLucZ
addikt
azért dúrva hogy a 6970 ott kullog minden tesztben a sor végén... és ezek friss mérések, friss driverrel friss játékokkal, és a vramra nem lehet fogni semmit hisz 2 gb jóféle ati vram van rajta
másik: jól látszik hogy kevéske tud lenni az 1 gb vram, pl bf3 4xmsaa-nál, pedig a két gpu ereje simán vinné mint a vaj, az 580 ugye meg nem döglik ki, jól tartja a min fpst nagyon a sok vram miatt, ennyit számít....
metro 2033as mérést nem értem, min fpsben hogy alázhatja igy az 580 az 570et és 6970et,
majd 35%os eltérés -
Kakaduku
senior tag
"Kis drágaszág"
ATi kártyás vagyok,de ez nagyon jól néz ki és nem semmi a teljesítménye sem
-
blaca83
őstag
Nekem is felkeltette az érdeklődésemet ez az új kártya!
Ha teljesítményben tényleg eléri a Gtx 580-at akkor vásárlás szempontjából mindenképpen megkapja részemről az "Ajánlott fokozatot" mert a jelenlegi árfolyamon számolva még 10-12.000 Ft-tal talán olcsóbb is lehet az 580-nál!Sajnos a memória modulok mennyiségét kicsit elszámolták a két GPU-hoz viszonyítva!
A 4GB jobban passzolt volna egy ilyen teljesítményű kártyához!!! -
mghltm
addikt
par teszt a kartyarol:
(#9) Seikai-nak igaza van, sli csatlakozoja van de egyelore nincs tamogatva a gtx560 ti quad sli:
"There is also an SLI connector but since quad SLI isn’t supported for the GTX 560 Ti in NVIDIA’s driver stack, there is currently no way to run two of these cards in parallel for additional performance."
-
BeLucZ
addikt
nem értem miért nem 2 gb vramot basztak rá gpunként, akkor lenne igazán értelme ennek a förtelmesen nagy erőnek
különlegességnek jó, de akinek van esze az nem vesz ilyet
-
brian1987
tag
Szerintem meg teljesen felesleges volt ezt így ki találni.
2 db GTX560 1 nyákon, akinek teljesítmény kell az nem ezt fogja meg venni.
Ennyi erővel csinálhattak volna 1 GREEN GTX 580-at.
De ez csak az én véleményem. -
bdlackoo
tag
lassan oda jutunk ,h nem 2 hanem 3 slotot foglal el egy komolyabb vga
-
Joker94
aktív tag
Kis OC-val talán a GTX590et is befogná.
Úgy pedig már nagyon jó ár lenne,de csak Full HD-ra elég az 1 giga ram. -
Janika!2
aktív tag
Szép kártya,de olyan ritka lesz szerintem ez is mint a GTX460 2win volt anno.Apropó 2db 8pines csati,tuti keveset zabál ez is...
-
Seikai
aktív tag
Sli csati hmm ?
Csak nem olyan mint az előzőben ami csak dísznek volt rajta
4 gtx 560 kb. ugyanannyira nem lesz támogatva driverben mint 4 gtx 460 az előző evg-aval, túl nagy konkurencia lenne az 580-nak
-
radírfej
senior tag
válasz
shadowofthe #4 üzenetére
sajnos mind a driver, mind a programok oldaláról vannak hibák kétkártyás megoldások esetén. talán ma már jobb a helyzet, mint néhány éve az sli hőskorában, de azért sajnos legtöbbször nem éri meg a felárat a második kártya.
ettől függetlenül instant get kategória a címben szereplő kártya.
-
MongolZ
addikt
Szeretem az ilyen különlegességeket, de azért az a 2x1 Gb ekkora teljesítményhez nekem eléggé sovány.
-
shadowofthe
tag
Kíváncsi vagyok, elterjednek-e valamikor ezek a 2win kártyák egyszer...
Ahányszor akartam SLI-t kiépíteni, mindig lebeszéltek róla, de egy ilyen 2gpu-1lap megoldás máris egy csomó problémát kiszűr.
Jó lenne, ha normálisan fejlesztenének drivereket hozzá. -
Angel1981
veterán
Elég durván néz ki!
Egyébként ha 30%-kal gyorsabb a GTX580-nál, hogyhogy szinte egy árban van vele?
A gyártók 1-2 ritka kivételtől eltekintve a teljesítményhez mérik az árazást. -
törölt tag
hát azért ez nem lett apró... galád nagyon
-
Móci
addikt
Szép egy szörnyeteg, bár az a műanyag rács elég gagyin néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- ASUS routerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Crypto Trade
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest