- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
z67
őstag
válasz
emeritus #1694 üzenetére
Mindent próbáltam, a Google felületen letiltottam a másik fiók hozzáférést a Payhez, letiltottam a Wallet alkalmazást a telefonon és töröltem a frissítést, majd újra vissza. Egy dolog jutott még eszembe, mivel ez új telefonra költözés után jött, letöröltem az összes kártyát és újra hozzáadtam, hátha azért ugrik, mert nem érzi az alapértelmezett fiókban a kártyát. De ezt még nem teszteltem. Sajnos szükségem van több Google fiókra a telefonon, egyrészt a fő fiókomon nem levelezek, másrészt a céges és magán címeket külön fiókban tartom. De azzal már számolok, hogy a problémás fiókot törlöm, amire átvált és egy új fiókba rakom át annak a névjegyeit. Egyet el szeretnék kerülni, az egy gmail fiókot.
Még egy érdekes dolog, nem tudom mi a program animációja, úgy jön be megnyitáskor, mintha lapozna egyet. Ja és egy Honor Magic5 Pro-ról van szó, normális, ha van Google Pay ikon is? A samsungon ez nem rémlik, ha arra nyomok, akkor is a walllet nyílik.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged