- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
z67
őstag
válasz
emeritus #1694 üzenetére
Mindent próbáltam, a Google felületen letiltottam a másik fiók hozzáférést a Payhez, letiltottam a Wallet alkalmazást a telefonon és töröltem a frissítést, majd újra vissza. Egy dolog jutott még eszembe, mivel ez új telefonra költözés után jött, letöröltem az összes kártyát és újra hozzáadtam, hátha azért ugrik, mert nem érzi az alapértelmezett fiókban a kártyát. De ezt még nem teszteltem. Sajnos szükségem van több Google fiókra a telefonon, egyrészt a fő fiókomon nem levelezek, másrészt a céges és magán címeket külön fiókban tartom. De azzal már számolok, hogy a problémás fiókot törlöm, amire átvált és egy új fiókba rakom át annak a névjegyeit. Egyet el szeretnék kerülni, az egy gmail fiókot.
Még egy érdekes dolog, nem tudom mi a program animációja, úgy jön be megnyitáskor, mintha lapozna egyet. Ja és egy Honor Magic5 Pro-ról van szó, normális, ha van Google Pay ikon is? A samsungon ez nem rémlik, ha arra nyomok, akkor is a walllet nyílik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged