Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Ok, és az irodai ruhámat amibe átöltözöm és a táskámat, azt hogy viszem be biciklin? De egyébként tusolási lehetőség sincs, max. mosakodni tudnék. Hidd el az otthoni reggeli zuhany + klímás autó után is elég frissnek érzem magam. Bár az tény, hogy a bicikli jobb kondit csinál... De mindegy, ez már nagyon OFF...
-
-
Carasc0
őstag
-
Lord Myn
senior tag
Ebben teljesen igazad van (ebben az esetben inkább a kisebbik rosszról beszélünk), szoktam is mondani sokszor, ha rajtam múlna a jelenleg jogsival rendelkezőknek kb. a 10%-a tarthatná meg a jogsit...
Viszont az előző bicajos/gyaloglós példáddal nem értek egyet... Én pl. irodában dolgozom, valahogy nem érzem az affinitást arra, hogy szép ruhában, dög melegben leizzadva érkezzem a munkahelyemre.
#99: Jelen példában mi köze a záróvonalnak a sebességhez...?
-
Carasc0
őstag
Lehet nem való! De mivel jogában áll, így csak már csak a többi autós intelligenciájának kérdése a többi. ÉS mivel ez belőeld is unszimpátiát vált ki ami már nem biztonságos közlekedést eredményezhet, így te sem vagyy való az utakra.
dnelb: Amúgy ez a takarodjon mindenki az utakról ez olyan tipikus tutyuki autószindróma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest