Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domxc
senior tag
Hiányolod az írásaim, mi?
Nembaj, majd bepótolom 
-
baluka26
veterán
Lehet, nem tudom. Én érettségire tanulok mostanában, de alig várom a 26-át, onnantól végre pihi. Leginkább a július 21-ét várom, hogy kiderüljön hova vesznek fel

Témához visszatérve, én is észrevettem.
-
Pukkancs
aktív tag
Én is észrevettem, pl egyik nap éjjel még megnéztem az írásokat, másnap megint néztem nem volt egy új sem.
-
Amíg suliba járta, vártam a szüneteket (a nyarat nem annyira, sőt, abszolút nem), most minden nap ugyanolyan, csak a hétvégéket várom, hogy letehessem a műszakot...
-
Engem sem kapott el hallod. Látom a sok dizsi diszi buli van pasit meg csajt akik álomvilágban élnek. Engem nem kapott el. Évszaktól függetlenül nálam minden állandó.
Még más a szünetet várja és a hétvégét. Tök mindegy az évszak.
Kicsit bevillan a nyár a teraszon ülve este, esetleg amikor bájkozunk párommal, de amúgy semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nembaj, majd bepótolom