Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
én is "átlagjúzer"-ként kezdtem, csak én szeretek utána olvasni a technikai dolgoknak (egyáltalán nem kell 60 oldalas, hanem csak csak pár bekezdéses, max pár oldalas cikkek), uh ha tényleg érdekel akkor nem árt ráguglizni.

Elég nehéz pár mondatban korrektül elmagyarázni de azért hátha:
JIT compiler - az android alkalmazások gyorsabban települnek, kevesebb helyet foglalnak futtatás közben és minél többet használod őket annál optimálisabban kezelik a rendszer erőforrásokat
Vulcan API - multi platformos grafikus motor, lényege hogy ellentétben az OpenGL-el, közvetlen hardveres eltérést biztosít (lásd konzolok) a GPUhoz, amivel leveszi a terhet a CPUról -> alacsonyabb fogyasztás, több fps, szebb grafika.
Project Treble - régi problémája az androidnak a szoftveres támogatottság, vagyis a frissítések elmaradása, mert a gyártók lusták / lassúak stb. Ezzel a megoldással a gyártói réteg (hardverrel kommunikáló driverek) és az Android rendszer (keret rendszer illetve felület) külön van választva, vagyis gond nélkül lehet frissíteni az utóbbit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Analóg fényképezés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest