Új hozzászólás Aktív témák
-
Dunbar
senior tag
válasz
inferno88 #10 üzenetére
Én is így vagyok a fb-kal, egy hete elbasztam egy fél délutánomat a hulladék chat miatt, ami nem működik egy böngészőn sem normálisan
Reméltem, hogy Google+ lesz valami, de semmi. + Muszáj használni, mert ott mennek az infók dolgozatokról stb., gondolom ez sok munkánál is így megy.
A Blade-emet utáltam, valószínűleg hibás lehetett, mert 1 hónap után alig volt térerő, instabil is lett, folyton újraindult, vagy volt, hogy nem kérte a PIN kódot, és akkor repülőmód ki-be, nagyon lassan talált Wi-Fi-t, eldobta a jelet (pedig felraktam a fixáló cuccost). A kompromisszumok ugye: elég rossz képek, pocsék videó, idegesített az akadozás. Egyébként játékra nem volt annyira rossz, Speedx-et, Doodle Jumpot toltam rengeteget, de pl. Fruit ninja nem volt akkora élmény, Angry Birds szaggatott. Netezni szenvedés volt vele (pl. egy sima mobilarénát megnézni).
T-nél ahogy kicserélték, pár napra rá eladtam.
Defy-t akartam, de szerintem a Blade is közrejátszott, hogy végül WP7 mellett döntöttem, sikeresen megutáltatta az Androidot egy időreDe most meg a nyíltság hiányzik, a következő telóm tuti valami komolyabb droid lesz.
-
Dunbar
senior tag
Mennyire utáltam Blade-n a gagyi kattogós gombokat meg a fényes oldalcsíkot, jó döntés, hogy ezeket cserélték.
De amúgy szerintem nem bestbuy, eljárt felette az idő, ára asszem 45k-ról esett, ez nem sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest