- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
giroud199
senior tag
válasz
tomboy0013 #10 üzenetére
Ennyi, amúgy is én már egy éve kezdem észrevenni ,hogy ezek a frissítések sem az igaziak ...mindig van valami apró hiba bennük
Pedig nagyon szeretem a pixel készülékeit droid vonalon ,de valahogy mintha a négyes szériánal kisiklott volna valami
(alternatíva talán az oneplus) -
tomboy0013
veterán
Lényegében egy brutálisan melegedő exynos megy ismét a Pixelekbe amik VoLTE-ra is csak root-tal lesznek képesek. Ezzel lényegében el is veszti az értelmét a Pixel: a folyamatos gyártói frissítéseket.
Marad a Xiaomi - Pixel Experience kombó, ha mokolni kell legalább legyen olcsó. (És még VoLTE is van). 😄 -
Shyciii
veterán
Bizony, az iOS-nél nincsenek olyan hibák, amitől ámul az ember.
iOS 14:"A rendszer egyik nagy újítása az, hogy lehetővé teszi az alapértelmezett böngésző- és levelezőprogram beállítását, így annak megadható például a Chrome és az Outlook párosa is. Így pedig minden webes link automatikusan a beállított appban nyílik meg.
A gond csak az, hogy az iOS 14 valamiért minden egyes alkalommal visszaállítja a Safarit és az Apple Mail appját, amint az iPhone újraindul vagy lemerül."
Ilyen gyermeteg hibát még a Microsoft sem tudott összehozni, úgyhogy itt is lehet csak nézni az idióta barom hibákon
-
-
Postas99
őstag
válasz
Linkin1994 #3 üzenetére
Ergo a készülék kuka.
-
Postas99
őstag
Nem vagyok túl bizakodó.. még kevesebb SOT. Azt senki nem tudja, hogy ugyanaz a sz@r kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó fog-e ebben is dolgozni. Mi van az VOLTE, 5G dologgal, folyamatosan sz@r frissítésekkel és a többivel??
-
dilajoska1
őstag
Szerintem Bone a Dimensity 9000-re gondolt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest