Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
a nanosuit az eddigi legjobban megvalósított ilyen jellegű probálkozás
Ezt a kijelentést mire alapozod? Láthatatlanság már az AVP-ben is volt, összességében meg egy Deus Ex pl. lenyomja a nanoruha 4 opcióját, mint a bélyeget.
az AI meg átlag fölötti.
He? Egy olyan programban, ahol az enemy-be még az sincsen beleszkriptelve, hogy egy kocsi elől lehetne pl. vetődni?
Egyébként semmi bunkóság, de mondjatok már példát az AI átlagfölöttiségére, mert bár az átlagot simán hozza, semmi érdekfeszítőt nem vettem benne észre. Az AI még arra is képtelen, hogy ha kilősz egy csávót a kocsi ágyújától, akkor a mellette álló koreai beszálljon és darabokra szedjen. Autóval elütni meg végképp nem próbálkoznak, pedig utóbbira még a Timeshift-ben is volt példa.
Na meg persze ott az ultimate kedvencem, koreai képzett katona sétál a lángoló hordó mellett, és megvárja, hogy felrobbanjon. -
Skizz
addikt
Normális AI-val nem lenne unalmas. De ezek a hülye koreaiak (játékban
) nagyon hülyén reagálnak minden helyzetre, egyáltalán nem realisztikus. Szemet hunynánk sokan a nagy gépigény fölött, ha viszonylag bugmentes lenne a motor, és valóban lehetne taktikázni a játékban, hiszen akkor még így 2 év után is kihívást jelentene. És tényleg lenne értelme a nanosuitnak, mert így csak végigmész minden pályán mint egy félisten, mindenkinek leszeded a fejét a segglyukán keresztül és ennyi. -
mephi666
nagyúr
ez nem divatfikázás, ez az én saját véleményem... kipróbáltam a játékot... meg a warhead-et is, de nagyon nem jött be... 10-20percig játszottam... szépnek szép, de ez számomra kevés... ennél még a régi vektorgrafikás delta force-ok is sokkal jobban lekötöttek... biztos van rengeteg ember, akinek tetszik, de csomó olyan is van, aki az én véleményemet osztja... ez van... csomó olyen játék van, ahol nem a sztori oldaláról kezdenek építeni, hanem összerittyentenek egy motort... mindenféle csilivili effekttel meg atomvillanással megfűszerezik és dobnak rá egy zs-kategóriás sztorit... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Arc Raiders
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Diamond Viper II Z200 /S3/ 32MB /win95-98-vga/ perverzeknek !!!
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Nvidia Quadro FX570
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) nagyon hülyén reagálnak minden helyzetre, egyáltalán nem realisztikus. Szemet hunynánk sokan a nagy gépigény fölött, ha viszonylag bugmentes lenne a motor, és valóban lehetne taktikázni a játékban, hiszen akkor még így 2 év után is kihívást jelentene. És tényleg lenne értelme a nanosuitnak, mert így csak végigmész minden pályán mint egy félisten, mindenkinek leszeded a fejét a segglyukán keresztül és ennyi.