- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Az tetszik egyedül ebben hogy a táp a lap alá került. Egyébként meg pont az értelmét nyírja ki annak hogy ezek a házak alapvetően kicsinek készültek. Ez már tényleg midi méret, és az asztal alá kellene száműzni amit nem akartam. Pont azért akartam ITX méretet hogy fel lehessen rakni a monitor mellé a gépet és így tudjam csökkenteni az asztal alá tekergő kábelrengeteget.
Ugyan a 120 Advanced sem egy ultra pici ház de legalább alacsony és minimális benne a felesleges sallang. Én még ODD-t se vettem bele. Manapság totál felesleges. van egy 32GB-os pendrive-om amire azt a pár nagyon hurcibálni való dolgot ki tudom dobálni de egyébként meg már netről lehet játékot venni, Win7 óta lehet pendrive-ról telepíteni még az MS OS-eket is gond nélkül, sőt Win8 vásárolt installer-e is gyárt ilyet. Szóval én szívem szerint ennyivel is kisebbre csináltam volna.
A Prodigy-t már csak azért se nagyon akartam mert nem tudja letagadni hogy a Mac Pro házakat szeretné utánozni.
Ha lesz diszkrét VGA-m, kíváncsi leszek a hűtésre, de így is nagyon meg vagyok elégedve a hangjával. Szerintem az 5 házhűtő mellett nem lesz vele gond. Játék közben pedig nem érdekel hogy kicsit hangosabbá válik. Akkor úgy is a fegyverropogás elnyomja
-
-
Kansas
addikt
Az addig világos volt, hogy 2 slotos, de vmiért félmagasnak néztem...úgy tűnik újra kell kalibrálnom a szemmértékem
Másrészt annak a magassága a z Elite 120-nak a duplája, már-már midi-torony(gondolom a szemmértékemnek is ez tett be), és a 40 cm magas házakból azért már komoly konkurenciát lehet neki állítani...igen, tudom, hogy a 40-ből 10 centi a 2 láb-fül, de ha szűk helyre rakod, az is számít.
Viszont tény, hogy az asztal tetején a Prodigy jobban mutat... -
Kansas
addikt
Igen, a Prodigy jó felépítésű, egészen addig, amíg nem akarsz bele tenni komolyabb diszkrét VGA kártyát - ha jól látom, csak félmagasaknak van benne hely, abból se túl hosszúnak.
Másrészt, HTPC-nek nyilván van sok "dizájnosabb" és halkabb cucc van, ezt inkább egy egy kompaktabb gamer gépnek tudnám elképzelni(én is annak vettem
- bár most NAS-nak/szervernek használom egy kis Brazos-szal)
Szvsz arra a célra nem hangosabb, mint a normál ATX házak, és azokhoz képest nem is rondább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- MÁV topic
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest