Hirdetés
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na jó, meggyőztél. Most, hogy így elolvastam a városnézős részt is, már nem is irigyellek annyira, hogy bent pötyögtél csak a "szabadidődben" is. Azért nem semmi kis város, mikor jutok el én oda. Azt a bazi nagy tisztaságot meg lassan errefelé is bevezethetnék.
-
Köszi szépen az élménybeszámolót, élvezet volt követni az eseményeket. A cikket meg várom már nagyon. Fárasztó lehetett ez a kis kiruccanás, de legalább nem kellett unatkoznod. Aztán kellemes és biztonságos utat ide hazafele.

-
Látom, végül is vánszorog fölfele a blogocska, tán még egy kiemelést is érdemelhetne.

-
Na, tényleg nem volt ma olyan hosszú meg izgalmas, de persze a hivatalos cikk az első. Azért, hogy megnyugtassalak kicsit, ma esett nálunk is pöppet, igaz nem sok volt. Tegnap még jég is akadt. Még egy robogóst is láttam reggel.
Jah, a nőket inkább válogasd meg, én is arra voksolok. egyrészről ki akar annyit egyszerre nézegetni, másrészről zsűriskedj egy kicsit, mutasd meg a TOP10-et.
-
Az elején még kondizni is akartál, most leszaladgálhatod a felesleget.

-
Rudi, ugye, hogy megártott az a sok fura étek?
A csajok egyre jobbak azért már, de ilyen öreg hibát, hogy a fényképező aksija lemerül. Ilyet nem szabad, felkészültnek kell lenni mindig
-
Mindjárt este 9, jöhetne az újabb rész

-
Gondolom milyen kaják lehettek, este kis gyomorgörcs nem volt? Vagy hány óra van most ott egyáltalán?
-
Ez az integetés a Winddel ez tetszett, biztos néztek

Új hozzászólás Aktív témák
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- Milyen program, ami...?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB 512 SSD/TOUCH/13.5"/
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest