- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chester91
senior tag
Meglepő módon az iPad kifejezetten jó árban van az iPhone iMac és MacBook-hoz viszonyítva. Bár nem feltétlen ez az, amit mondhatunk, hogy olcsó, inkább azt, hogy az ultrabook a drága. Egy minőségi Windowsos tablet, aminél ehhez hasonló megoldás van mint a cikkben, szerintem nagyon draga. Gondolkodtam Windowsos tableten, de annyira sokba kerülnek véleményem szerint, hogy jelenleg jobb választás az Apple (talán leszámítva a Nokia gépet)
-
chester91
senior tag
Mindkettőtöknek a mondandójában van némi igazság. 12 fölött már ultrabook is jöhet, ami lehet, jobb is. Jelenleg az a baj, hogy az ultrabook kategória annyira drága, hogy sokaknak megfizethetetlen. Ez akkor lesz jó méret, ha nem 2-300e, hanem mondjuk egy iPad árában működik.
Kb. fél éve használok iPad-et. Meg kell mondjam, szkeptikus voltam már önmagában a táblagépekkel szemben. Tökéletesen használható a 9,7", mindenre elég. Kényelmesen lehet a kijelzőn több ujjal gépelni, billentyűzettel (nem apple, mielőtt azt hinnétek, hogy pénzfát nevelgetek otthon
). Egyedül a képernyő felosztása nem működik még ugye az almánál, de más nem is hiányzik belőle. Aki a netbookot és notebookot akarja kiváltani, teljesen jó a táblagép 10.1"-ig. Aki óriás "telefont" akar, annak 7" vagy a 6"-os telefonok. Aki az ultrabookot akarja kiváltani, annak lesz jó ez a méret. A 9,7-10,1" nem versenytársa ennek a méretnek, mivel másra jó
Én, mint abszolút szkeptikus vagyok a bizonyíték, hogy igenis elég ez a méret arra, ha a netbookot ki akarod jegyzetelésnél, és média tartalmak fogyasztásánál váltani
Még játszani is lehet vele profin
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest