- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acélfarkas
őstag
Az a kép, te jó ég. 100%-os vér-oxigénszint?
Látom, nem csak nekem tűnt fel.
Eléggé halott dolog ez így, brutál áron 1 max 2 telefonra korlátozva a használata. Sikeres termék lesz.
-
Aprósólyom
addikt
Bog, te tele lehetsz energiával. 100%os véroxigén szint? Az ideális. Hacsak nem szenvedsz hemoglobin hiányban...
-
K0vasz
aktív tag
összefoglalva a lényeget:
- drága
- egyetlenegy telefontípusra van korlátozva (ráadásul pont egy kevésbé népszerűre)szerintem világsiker lesz
-
hajbel
addikt
Idézem a cikkből: "Természetesen a Vital terméke abszolút tudna működni bármi más telefonnal is, de a Lenovo-exkluzivitás miatt csak Moto telefonokkal kommunikál. 395 dolláros árával ez a legdrágább mod, ami a Moto telefonokhoz eddig készült, konkrétan az összes Moto készüléknél drágább". Utolsó bekezdés...
(#8) aelod: Igen, akkor már rá lehetne mondani, hogy előremutató. Mondjuk 400 dollárt akkor sem érne meg.
-
Bossyy
tag
Ezen jót nevettem, eddig az év kommentje nálam...na jó, még nem sok telt el a 365 napból :-)
A képen a vérnyomás érték kiváló, de nekem mondjuk erős gyaloglás, szinte kocogás közben szokott 90 lenni a pulzusom. Komolyabb vizekre evezve, nekem tetszik, hogy agyalnak a a gyártónál. Ha nem is lesz átütő siker, az ilyen kis ötletek is viszik előbbre a fejlődést. -
jUUh
addikt
Ezért majdnem 400$, lol...
-
hajbel
addikt
Ez bizony egy zsákutca...
-
gerii
addikt
Ezt biztos, hogy a mutatóujjra tervezték?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Vital kettő perc alatt mér pulzusszámot, légzésszámot, pulzoximetriát, vérnyomást és testhőmérsékletet.
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest