- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Hová lett 1000 mAh?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
Ez igaz, de a cwm (vagy twrp) mentés arra való, h a legfrissebb mentést visszaállítsuk. Ne kelljen újra testreszabni az egész rendszert, ami egy napunkat is elveheti. Érdemes rendszeresen hetente, kéthetente készíteni egy mentést. Ha ezt megfogadtam volna, lett volna a még jó rendszerről beckup, nem ment volna el két napom. Mindegy, legalább kicsit treníroztam az agyamat. :-)
-
janez
aktív tag
Hónapokig nem bootoltam az ikszpét, nem is tudtam használni azonnal. Az Avast panaszkodott, frissítsem, aztán a rendszer is követelte ami neki jár. Őrült módon tekert a vinyó.
Cappa: Nem vagyok egy linux-mágus, a parancsokat is rendre elfelejtem, mivel ritkán használok terminalt. Igaz mindig megtalálom amire szükségem van. Gondolom neked a foglalkozásod is valami számtech közeli lehet, ha nem tévedek.
Miután a root hozzáférésem megszűnt, csináltam egy twrp-s mentést. Azt nemrég visszaállítottam kényelmi okokból. Gondoltam menni fog a rootolás meta mode-ban. Nem ment!
Úgyhogy újra flash és root. Villogó és gyökér
Orosz oldalakon hasznos a google fordító és egyben mulatságos is.
-
Idézet a leírásból:
frissítés 2013.10.02.Az újabb verziónál, mint pl. a 2.4.8, ott a leírt factory módban történő mentés továbbra is működik MT6577 esetén, illetve jó hír, hogy a root-olt MT6589 telefonok esetén normál módon bekapcsolt telefonnál is működik az ideiglenes root megszerzése, tehát a mentés is!
-
Nézd meg nincs-e egy rejtett felugró ablakban egy olyan, hogy "tömörítsem a mentést"? (talán packing backup vagy ilyesmi).
Mert ez már egyszer engem is megszivatott.Ha nem bírod a win-t és van root jogod, akkor ments dd-vel.
Kb. az MTKDroidTools is így ment, azért is kell neki a root jog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest