- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danapoint70
csendes tag
Még ez sem az a kategória. Az f0.95 úgy gondolom önmagáért beszél.
-
dtracer
tag
válasz
bigmasterg #34 üzenetére
-
madgie
titán
válasz
Danapoint70 #39 üzenetére
Vagy befűz egy FF negát valami M bajonettes filmes távmérősbe (Bessa, Hexar, akármi) oszt csók
-
válasz
Danapoint70 #39 üzenetére
Ez vót otthon...
-
Danapoint70
csendes tag
Nem értem mi értelme van ennek így azon kívül, hogy olcsóbb mint az M9. Pont amikben a Canon váz erősebb lenne, nem lehet nagyon kihasználni a manuális fénymérés és fókusz miatt.
A képminőség terén nem lehet nagy különbség a két gép között. Egy Sigma SD1-re kellene felrakni ezt az obit,ami amúgy is lassú, viszont döbbenetesen részletgazdag. Jó tudom, hogy nem full frame...
De egy Sony Nex7-re is egyszerübb lenne. -
madgie
titán
A helyében vettem volna egy M9-M-et (a "sima" M9 mellé) oszt csókolom. Igaz, "csak" fekete-fehér, de pont ezért sok tekintetben körberöhögi az 5Dm2-t.
-
vince
őstag
még mindig nem értem teljesen: ez az objektív annyira csúcsszuper, hogy megéri kendácsolni a vázat? Nem létezik olyan obi, ami ugyanezt tudja, csak már eleve rámegy a vázra? Vagy itt inkább az játszik, hogy a jóember továbbra is szeretné használni a meglévő (gondolom jó drága) obiját és nem ismer lehetetlent?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Leica-t kérünk Canon bajonettel!
-
vince
őstag
válasz
scarabaeus #23 üzenetére
félmilliós (=olcsó) váz
-
vince
őstag
Kérném szájbarágósan elmagyarázni az alábbiakat:
1.) ez mi?
2.) miért olyan nagy szám?
3.) miért jó ez?Köszönöm
-
kromatika
veterán
leleményes megoldás.
-
dtracer
tag
Olcsóbb lett volna beszerezni egy használt Canon EF 50mm f/1.0L USM obit. Bár nem véletlenül hagyta abba a Canon annak a gyártását.
-
adamka16
őstag
válasz
bigmasterg #13 üzenetére
Kérdés, hogy megéri-e ennyire lágy képekért, szétbarmolni a vázat... ?!
-
bigmasterg
addikt
Itt van egy hasonló gép videón. Nem tudom, hogy ugyan az az ember csinálta-e.
-
scarabaeus
őstag
Egy MILC-esített 5DmII-ről van szó - egy eljövendő FF MILC-et viszont átalakítani se kell majd a bázistávolság miatt. Azon az EVF is EVF lenne
-
adamka16
őstag
az olcsóbb leica obiból indultam ki, nem pont ebből a típusból
valahol megérti az ember, hogy még ha majdnem teljesen átrendezi a belsejét egy 5dmk2-nek még így is mennyivel olcsóbban kijön, mint ha egy m9-el használná, ami ugye elég puritán váz, viszont annál drágább. ugyanakkor baromi jó ötlet, hogy kicsivel magasabb árért készen is kaphatsz ilyen gépet. kérdés, hogy hányan lehetnek akiknek ilyenre van igényük?!
-
adamka16
őstag
Hú ba....sza meg! Na ez már modding a javából! Ügyes elképzelés... Mennyivel egyszerűbb lenne, ha nem kéne így átfaragni a vázat, hogy egy fél misi+ -os obit feltekerhess canon ff vázra.
képeket elnézve... megértem teljes mértékig az úriembert, hogy miért tette ödémakettővel azt amit -
jbush
tag
Kíváncsi lennék pár képre, amit készített vele.
-
Matthu
aktív tag
A gép homloka elég igénytelen. No meg az a borìtás. Az ötlet szuper, de a kivitelezés hagy némi kìvánnivalót maga után.
-
menpee
aktív tag
"Kèpminősèg magasabb ISO-n: LOL"
Több ilyen összehasonlítàst pH-ra! -
Mr.Csizmás
titán
így még vennék is canont tuti
-
Aztabetyár!
Mondjuk nem sok mindenkinek lehet ilyen obija a sublótfiókban elfekvőben, másért meg nem nagyon van értelme ezt megjátszani... -
TayRol
nagyúr
Elég rondára sikeredett szegényke. Amúgy meg nem normális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest