- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cobra652 #109 üzenetére
Keversz azért pár dolgot. Ez az 1080 30 FPS beragadt, de épp a BF5 a példa rá, hogy ha foglakozik vele egy stúdió akkor kis teljesítmény vesztéssel is lehet mérhető eredményt elérni látványos fejlődéssel. Szerintem pontosan nem én vagyok vak.
AZ irreális elvárásokkal nem lehet mit kezdeni, hogy valaki azt remélte hogy egy új arch azonos csíkszélességen ilyen alacsony órajelen 60 % fejlődést fog mutatni.
Ez egy olyan dolog, amire évtizedek óta vár a játékipar, még te is hidd el csak még nem tudsz róla. Sebességről még nem akarok vitatkozni, szerintem az új Arch gyorsabb lesz RT nélkül is, főleg dx 12 alatt mint a Pascal egyel felette lévő kártyája.
Meg kell várni a teszteket és meg kell várni , hogy mérséklődjenek az árak, mert én azt mondom, hogy továbbra is az egésszel ez a legnagyobb probléma.
Igazából az előrendelők irreális száma is epic fail, akik megrohamozták a boltokat, mert ezzel azt mutatják, hogy az jó irány, ha az új gen 2070 kártyája annyiba kerül, mint a régi gen 1080 ( akár TI) kártyája. Jövőre ott fogunk tartani, hogy 500 dollárért a 3060 kártya fog debütálni, mert gyorsabb lesz mint a 2070. -
-
válasz
#32839680 #72 üzenetére
Nvidiának nincsen lehetősége memóriamenedzsmentet alkotni x86 CPU val. Intellel fasírtba vannak nem is lesz. ARM mal van neki és remekül működik. Ha ARM egyszer révbe ér a PC piacon akkor egy nagyon ütős párost tudnak alkotni együtt.( konzolokban is tudnának egyébként
)
Tegnap nem csak a RT eljárást mutatták be, a tensor magoknak is van szerepük. MI számításokra vannak kihegyezve, ugye mutatták a videón miközben real time átszínezte a csaj haját vagy a képeket satöbbi. A játékokban meg erre alapozzák az új élsimítási eljárást,a DLSS-t ( Deep Learning Super Sampling) -
válasz
#32839680 #70 üzenetére
Fentebb leírta Abu , hogy mi lesz az egységes RT lényege ahol a kompatibilitás elsődleges és nem lehet adott hardveren igazán optimalizálni. Annyi történt, hogy nvidiának most van mozgástere, pénze ezt kidobni elsőként és ezzel árulni a kártyáit.
nem igazán látom, hogy nem lehet látni ebben azt, hogy végre történik valami változás előrelépés, kitörés az adott tendenciákból. és ebben is csak azt látni , hogy fúj NV mert a ződek mindent megvesznek és pénzt keresnek pedig pont az történik, hogy egy olyan dolog mögé állt egy ilyen tőkeerős cég oda, amit minden gyártó és a Microsoft is a jövőnek tart.
Most még gyenge a hardver hozzá, de el kell kezdeni mindent valahol, A fejlesztőknek évek kellenek mire kitapasztalják beépítik, működni fog fejlesztik, és magukévá formálják
Persze, hogy rohadt drága a Turing most, majd talán lesz olcsóbb.
Valószínűnek tartom, hogy ők sem ennyi rammal és ezzel a csíkszélességgel tervezték a turingot, igazából ordít az egészről, hogy kellene a 16-24 giga ram és a 7 nm gyártás. Szerintem 1 év múlva jön a 2080 új kiadásban, azaz egy új kártya család.A többi pedig semmi más csak nv fikázás. Hogy lehet ezt nem annak szánni ?
nem tudom miről akarsz engem ( pont engem ) meggyőzni, de amíg egy gyártó ilyen gyors kártyákat rak le az asztalra a pénzemért nem fog érdekelni a többi. Épp eléggé működik a marketing a másik oldalon ne aggódj, nem kell oda szakember, csak hogy vissza vágjak egy kicsit.
tegnapi preziből az jött le nekem, hogy hónapok, évek óta ezejn dolgoztak, kerestek stúdiókat fizettek, nekik, és a PC-s gamer vilégban most ismertté tették aztv , hogy létezik egy raytracing eljárás amely irányban fejlődhet a grafika. EZt így kell csinálni, egy ilyen show keretében egy kiéhezett vásárlótömegre ráeresztve és több AAA kategóriás játékkal reklámozva. Sok minden így révbe érhetett volna a Radeon korszakban is,de ez úgy nem működik, hogy kitalálunk valamit aztán tessék kezdjetek vele amit akartok. -
válasz
#32839680 #64 üzenetére
A RT nem zárt. A röbbi meg egy elég szánalom AMD troll duma volt. De legalább hozzászóltál. Igaz senki nem szidta az AMD-t sehol, csak ti bukkantatok fel szidni a zöldeket.Egyébként elárulom neked, hogy RayTracing pont AMD egyik legnagyobb lovaglódeszkája. Először tart egy irányba a 2 cég. de mindegy is kár volt ezért ide bejönnöd, hogy fikázd a zöldeket és sajnáltasd a másik oldalt.
-
válasz
Döglött Róka #60 üzenetére
ebben igazad van abszolút.
-
Nem lesz velük semmi . Nem értem a kérdést sem. RT eljárás nélkül is nő a teljesítményük, felsőházban szinte konkurencia nélkül van az előző gen is. Akinek ez nem elég, vagy nem érdekli az RT az vesz Pascalt , aki meg választási lehetőséget akar, hogy 4 K-1440P RT nélkül, vagy FHD RT vel az Turingot.
A 2070 a puszta technológiai adatok alapján is a 1080 és a 1080 TI között helyezkedik el kb félúton, tehát gyorsabb mint bármelyik konkurens kártya., innentől kezdve pedig egyéni preferencia kérdése, hogy kit érdekel az RT eljárás vagy zavarja e hogy nem tudja a kártyája és ezért hajlandó e kicsengetni a borsos árat.
AKit nem zavar az most menjen boltba vagy használt piacra és vegyen Pascalt jó áron, 180-190 K ért van garanciális 1080TI vagy 140 K ért 1080. -
ez mindképpen jó hír , mert azt jelenti, hogy fontosnak tartják a kompatibilitást . Tehát egy egy gyártó kártyáit vagy akár egy gyártó kártyáit össze lehet vetni egymással azonos feltételekkel az RT eljárás alatt. Mindkét konkurens gyártó dolgozik a sajátján, AMD is és Intel is. Kíváncsian várom, mert legalább nem tudna NV az árazásnál hivatkozni az exkluzív RT támogatásra, mert szerintem most ezt a lovat próbálják megülni ezekkel az árakkal.
-
feletted a válasz a Tomb raiderre.
Akkor nem kellett volna abban a cikban 1280-s felbontást és 2 darab 2080Ti-t vizionálni.
Biztos , hogy nem lesz nagyságrendi növekedés,de ebből következtetést levonni is kár, főleg ilyeneket.Innentől kezdve én elengedem ebben a témában a PH-t..
-
A dolog ott kezdödik,hogy ehhez hardver kellett.Nem is kell,hogy seggnyaloda legyen,hanem a lényeg kimaradt,hogy ezt nem kedvtelésböl készitették,hanem mert nv hozta a 2xxx szériát és gondolom nem keveset tejeltek érte,hogy ezen demozzák az eljárást.Gondolom még ez a fajta RT is megfektetne egy régebbi kártyát.
-
Kizárólag az ár rossz semmi más. MI rossz abban ahogy ők megvalósították? Miért ki valósította meg jobban? Tudsz mutatni olyan céget? Attól, hogy a BF ben egy hibrid megoldást hazsnálnak nem azt jelenti hogy NV féle rossz lenne , hanem azt jelenti, hogy egy teljesen kész játékba nehéz beleölteni erős kompromisszumok nélkül az eljárást, Ezért kell az alapoktól beépíteni.
Tyrel#8 : Amit te művelsz ugyan ez pepitában. amit most leírtál.
-
azért mert pletykákra nem adunk, ! máskor mindig hivatalos infókra épülnek a cikkek nem pedig valaki ott volt és éppen elkapott egy fejlesztőt aki vagy mondott ilyet vagy nem vagy ez történt vagy nem.
Érdekes módon most mennek a cikkek a valaki felvette a TR-t hogy futott, de semmi hivatalos, valaki beszélt egy fejlesztővel aki ezt mondta...
A cikkeknél a Forrás megnevezése : Prohardver -
Abu lesz még cikked lehúznia tegnapi prezentációt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest