- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
válasz
kárátékutyá #233 üzenetére
Nalam semmi gond vele.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Haugland #226 üzenetére
Szia, szerintem olvasd el a Z10, Z30 es Passport tesztjeit, es konkret kerdesekkel javaslom a Z10 forumot! A koltozes nem tul bonyolult, a BB10 kezeli a gmail kontaktokat, naptarat, viszont levelezesnel a promocios stb. cimkeket erdemes kikapcsolni. Szoftverek nagy reszere van a BBWorld-ben alternativa.
-
-
turbulencia8
őstag
Szia!
A wifi analyzer-t kérdezd meg a Passport topikban (ha kell hozzá play service, akkor necces), a google calendar, gmail megy rendesen, a drive-hoz a PlayCloud progi kell. Amúgy Icezozo 95-ért szokott jó állapotú Passportokat árulni a csatornáján, azzal sokkal jobban járnál. -
turbulencia8
őstag
válasz
kbyte1024 #128 üzenetére
Ha a pletykak igazak lennenek, marmint hogy nagyon sok ilyen proci maradt a nyakukon, az tok vicces lenne. Nem merik selejtnek leirni, mert a negyedeves merleg csunyan nezne ki? Meg lentebb esne az arfolyam? Ha sokaig eroltetik ezt a "retro vas is eleg a nepnek dolgot", azt ugyis be fogja arazni a tozsde. Evente alig adnak ki par tipust: a tavalyi PP jol sikerult, de az idei szereplesuk eleg fura. A Classic szamomra ennek ellenere - az egyedisege miatt - nagyon szeretheto, de a Leap-et en nem ajanlanam a barataimnak.
-
turbulencia8
őstag
válasz
papatyitibor #81 üzenetére
Z10-rol nekem nagyon jo valtas volt a Classic, iszonyat kenyelmes, gyonyoru telefon. En tobbet netezek rajta, mint Z10-en, az akkuja is nagyon strapabiro, a trackpad nagyon kenyelmes, es a kijelzo sem kicsi szamomra (tenyleg sokat segit a klitorisz).
Zyzz: en elegedett vagyok a netezes sebessegevel, 4G-n gyorsan betolt minden. Inkabb par apk miatt orultem volna erosebb vasnak, de a Classic design-janak igy sem birtam ellenalni.
-
turbulencia8
őstag
Amúgy a SoC kritika remélem eljut a BB felső menedzsmentjéig is, én is jobban örültem volna a Classic-nak, ha erősebb vasat raktak volna bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest