Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új dizájnt kap a Nova széria friss generációja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Szia!
Nekem sikerült egy elég jó példányt kifognom (nem kitesztelt példány volt, teljesen új, bontatlan).
Azt nem mondom hogy 100%-ra így megy mindegyik. Ami biztos, hogy elég alacsony feszeken igen jól mennek, értsd, amikkel én találkoztam eddig, azokban ~1,2v-4+GHz benne volt. Ill a 4,5GHz-et 1,3v körül tudták, ami még akár 24/7-ben is elmehet, rendesen hűtve.Tegnap tesztelgettem még egy picit, és jelenleg 4120-at sikerült stabilizálni 1,116v-on, ami annyira nem rossz szerintem. Mindezt úgy, hogy vtt-nek, ramnak +1 egységnyi feszt kellett max adni, ami még szinte alap beállítás.
(#91) lipi67: Köszönöm a hozzáállásod, valahogy lassan én is úgy érzem, hogy kár ide bármit is írni.
Sajna mindenhol ezt lehet látni, megy a csatározás a két nagy gyártó termékeiről - sokadszorra is megjegyzem, teljesen felesleges, és nem a megfelelő helyeken általában.Itt ez a cikk pl (függetlenül attól, hogy én írtam) eddig közel 100 hsz-szel.
Számoljuk csak meg hány szól ebből az eredeti témáról (kérdések, válaszok, vagy csak egyszerű vélemény nyilvánításról a cikkel vagy a termékkel kapcsolatban)?!
Én kb olyan 30-40 db-ot találok eddig.
A többi a csatározás, az egymás fikázása, személyeskedés, kioktatás, stb... sorolhatnám még.
És kik csinálják ezt? Újoncok?!! Á dehogy, a PH nagyra becsült régi tagjai! Gratulálok!!!
És akkor ezek után még fogadják el az érdeklődők - mert igen is vannak olyanok, akiket tényleg érdekel a dolog és segítséget szeretnének kérni - ezen tapasztalt fórumtársak ELFOGULATLAN és MEGALAPOZOTT tanácsait.Akinek nem inge.... És nem, nem fogom kitakaríttatni a fölösleges hsz-eket. Előre kellene gondolkozni, ki mit ír egy szakmai topikban; és ez nem csak erre a "topikra" vonatkozik.
Továbbra is szívesen várom az észrevételeket, kérdéseket, kéréseket a cikkel kapcsolatban - ha tudok, szívesen segítek és válaszolok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest