- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cor
őstag
válasz
powerslide #7 üzenetére
nem feltétlen, majd ha kijön kiderül, de inkább arrol van szo h port lévén a játék nem fogja tudni h te pc-n játszol, igy szépen majd mindent ugy kell beállitgatnod mintha konzolon tolnád, igy a "mosteztnyomdmeghanemakarszmeghalni" segitö dolgoknál is a x-joy az alap, te meg majd keresgélheted a billen h mit állitottál be a háromszögnek meg a körnek, meg mittomén még mik vannak rajta
még most tetszik
-
LackoMester
addikt
PC-n szebb,gondolom nem egy fapados gépen tolták a promot......egyébként olyan Lost Planet-os irányitása van a játéknak(szerintem a játék motor is egyezik)...persze Capcom...
egyébként jól néz ki,biztosan kipróbálom... -
heihachi
addikt
Most azt kéne látni, hogy nincs különbség? Mert én van amit a boxnál, van amit a pc-n látok szebbnek, összességében tök egyforma. Meg a boxos sötétebb
-
elit_hun
őstag
Hát figy, az MGS4-et kivittem legnehezebb szinten 1-2 riasztással, szóval rám sok dolgot lehet mondani, de azt nem, hogy csak az egyszerű játékokat szeretem
A terminator salvationhöz képest valóban jó, de attól még nem lesz jobb egy 5-6 pontnál. De ezen most ne vesszünk össze, neked bejött, nekem (meg az emberek többségének) meg nem, én pl imádom a Little Fighter 2-őt, de az összes haverom meg utálja (mondjuk lehet azért, mert folyton szétverem őket multiba
)
mad1: jah, bár ahhoz képest egész jól szerepelt, hogy ilyen gyenge lett...
-
powerslide
csendes tag
Némi kis hiba van a videó végén, az Xboxos irátyító gombok vannak a videón jobb felül, holott a windows pc van kiírva alulra!
Amúgy szerintem egy tök frankó játék, nagyon szép.
-
Xaels
félisten
Azért ez erős túlzás. Neked lehet nem jött be mert nem fröcsög benne a vér és nem olyan egyszerű az irányítás mint mondjuk a prototype-ban, de semmikép sem híg ürülék attól azért sokkal színvonalasabb főleg ha azt nézzük, hogy ugyanaz a studió készítette mint a terminátor salvation nevezetű iparihulladékot amitől azért sokkal magasabb a színvonal.
Szerintem kellemes játék lett én elvoltam vele jópár órácskát és ha az indázást nézzük akkor kenterbe veri a Hálómajszter póksrácot. Multiban meg egész jókat lehet vele hülyülni.
-
elit_hun
őstag
A játék gyengus lett, tök mind1, hogy PC vagy konzol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged