- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- iPhone topik
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cor
őstag
válasz
powerslide
üzenetére
nem feltétlen, majd ha kijön kiderül, de inkább arrol van szo h port lévén a játék nem fogja tudni h te pc-n játszol, igy szépen majd mindent ugy kell beállitgatnod mintha konzolon tolnád, igy a "mosteztnyomdmeghanemakarszmeghalni" segitö dolgoknál is a x-joy az alap, te meg majd keresgélheted a billen h mit állitottál be a háromszögnek meg a körnek, meg mittomén még mik vannak rajta
még most tetszik

-
LackoMester
addikt
PC-n szebb,gondolom nem egy fapados gépen tolták a promot......egyébként olyan Lost Planet-os irányitása van a játéknak(szerintem a játék motor is egyezik)...persze Capcom...
egyébként jól néz ki,biztosan kipróbálom...
-
heihachi
addikt
Most azt kéne látni, hogy nincs különbség? Mert én van amit a boxnál, van amit a pc-n látok szebbnek, összességében tök egyforma. Meg a boxos sötétebb

-
elit_hun
őstag
Hát figy, az MGS4-et kivittem legnehezebb szinten 1-2 riasztással, szóval rám sok dolgot lehet mondani, de azt nem, hogy csak az egyszerű játékokat szeretem
A terminator salvationhöz képest valóban jó, de attól még nem lesz jobb egy 5-6 pontnál. De ezen most ne vesszünk össze, neked bejött, nekem (meg az emberek többségének) meg nem, én pl imádom a Little Fighter 2-őt, de az összes haverom meg utálja (mondjuk lehet azért, mert folyton szétverem őket multiba
)mad1: jah, bár ahhoz képest egész jól szerepelt, hogy ilyen gyenge lett...
-
powerslide
csendes tag
Némi kis hiba van a videó végén, az Xboxos irátyító gombok vannak a videón jobb felül, holott a windows pc van kiírva alulra!
Amúgy szerintem egy tök frankó játék, nagyon szép.

-
Xaels
félisten
Azért ez erős túlzás. Neked lehet nem jött be mert nem fröcsög benne a vér és nem olyan egyszerű az irányítás mint mondjuk a prototype-ban, de semmikép sem híg ürülék attól azért sokkal színvonalasabb főleg ha azt nézzük, hogy ugyanaz a studió készítette mint a terminátor salvation nevezetű iparihulladékot amitől azért sokkal magasabb a színvonal.
Szerintem kellemes játék lett én elvoltam vele jópár órácskát és ha az indázást nézzük akkor kenterbe veri a Hálómajszter póksrácot. Multiban meg egész jókat lehet vele hülyülni.
-
elit_hun
őstag
A játék gyengus lett, tök mind1, hogy PC vagy konzol

Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Windows Insider Program
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A terminator salvationhöz képest valóban jó, de attól még nem lesz jobb egy 5-6 pontnál. De ezen most ne vesszünk össze, neked bejött, nekem (meg az emberek többségének) meg nem, én pl imádom a Little Fighter 2-őt, de az összes haverom meg utálja (mondjuk lehet azért, mert folyton szétverem őket multiba