- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Abu85: Ugye a mostani generációban ha vett valaki egy Core2/nvidia8800 körüli konfigot akkor kevés kivétellel de szinte minden játékkal tudott/tud játszani a konzol gen. végéig úgy hogy folyamatosan lejjebb adja a grafikai szintet.
Na most a következő genben a konzolok felépítése ennek megfelelően mivel pc közelibb ezért akár ennél komolyabban is redukálhatja a portok hardverigényét tehát jobban jön ki a pc építéssel az ember ilyen szempontból?
Mert pl. a Playstation 2/Xbox idején 2000-2006 ez képtelenség volt minimum 2 teljes PC konfig csere kellett hogy a lépést tartani lehessen. Amin futott egy Max Payne/Red Faction azon egy San Andreas/Sims 2 erősen küzdött low grafikán is.
-
$p@rr0w
őstag
Értem de ha visszavetítjük a mostani generációra ahol a shader 3.0 lett a vízválasztó akkor a nextgennél mi várható ezen a téren melyik szint lesz várhatóan a minimálisan elvárt a következő években?
Tehát úgy értem hogy mivel a nextgen nincs korlátozva a hardver ereje lesz a szűk metszet gondolom én, ebből pedig ki lehet következtetni hogy a pc hol éri majd el a konzolok (alsó) limitjét?
A jelenlegi generációról van valahol ilyen táblázat? -
$p@rr0w
őstag
"Sajnos az új DirectX nem vezet be új shader modellt, így ebből a szempontból nem került közelebb az új generációs konzolok képességeihez." ezt nem értem, az új konzolok újabb sm-t támogatnak a jelenlegi pc-n elérhetőnél? Anno a 3.0 volt a vízválasztó ami a mai napig minimum követelmény lett, azt feltételezem hogy az xbox 360 miatt, most is lesz ilyen ugrás 4.0-ra (vagy feljebb) ami teljesen kizárja majd a régi hardvereket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest