Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyrák666
aktív tag
válasz
pusszycat #76 üzenetére
Zenet hallgatok, mukodik rajta a vlc, es fasza.
Bluetooth-ot evente egyszer hasznalom.
Toltogetni szoktam, egesz gyorsan szokott vegezni, habar 20 szazalek ala nem szivesen engedem.
Nem tudom pontosan mi az a wifi 6, de eleg gyors ami most van: a nappaliban 250 fel 250 le. Nem mintha barmi kulonbseget lehetne erezni mondjuk egy stabil 50/50 hez kepest.
64 giga nekem eleg, igy is csak 40et hasznalok. -
Agyrák666
aktív tag
En mindig olcsokat veszek, evente-ketevente cserelem oket, es sosem volt semmi problemam veluk.
Per pill 2019 novembere ota hasznalok A3-mat, teljes megelegedessel, amit 38 ezerert vettem.
Ugyanennyiert, vagy meg tobbert is el tudnam adni az ebayen, mivel eleg keresett telefon a "kis meret", es a super amoled kijelzo miatt. Persze ,, pfuj pfuj 720p" de a f*szom se fogja vizsgalgatni 2 centirol.
+Jo a kamera, 4 giga ram, gyors, 10+ oras SOT-okat tudok vele. Nem is tervezem eladni, es nem is lenne ertelme azert, hogy faxbukozzak, es bongesszek rajta.
( Ja, valszeg a felhasznalok 90%-a erre hasznalja, de termeszetesen KELL a felmillas ajfon, mert 0.2 masodperccel gyorsabban tolt be dolgokat)Ui: emlekszem tavaly is ment a siras az A3 topikban, hogy ,,bruhuhuu android wan telom van mikooor jon mar ra az android tiz?"
En meg honapokkal kesobb felfrissitettem es: miaf*x kulonbseg van a 9hez kepest? Ugyanaz csak ujra kell tanulni nehany dolgot. Sok ertelme volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple TV+
- Interactive Brokers társalgó
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest